Serveis

Beques
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

CEAC Formació Professional Oficial neix per oferir FP reglada, és a dir, els alumnes que es matriculin a CEAC FP tindran el títol 100% oficial de Tècnic o Tècnic Superior una vegada finalitzada la seva titulació. L'objectiu de CEAC sempre ha estat oferir formació de qualitat i amb una incorporació ràpida al mercat de treball. Ara, aconseguir comunicar aquest objectiu és més fàcil gràcies al fet que els alumnes aconsegueixen títols oficials de tècnic o tècnic superior i una formació que es basa en la metodologia learning by doing. La tasca de CEAC com a formadors és servir de pont entre l'estudiant i el mercat laboral. CEAC manté acords de col·laboració amb empreses de diversos sectors com ara SONY, Endesa, DHL O Sage.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • CEAC s'enfoca en el creixement personal de l'alumnat, fet que li aporta un gran valor afegit a l'àmbit laboral.
  • La qualitat de laprenentatge està assegurada gràcies a un temari elaborat per especialistes amb experiència. Possibilitat de fer pràctiques professionals en empreses.
Experiència
Més de 75 anys dexperiència en formació per a locupació.
Requisits d'admissió
Grau Mitjà:
Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o dun nivell acadèmic superior.
.
 
Instal·lacions
Completes i modernes instal·lacions a Barcelona i Madrid.
Què ofereix aquest centre
  • Titulacions 100% oficials de formació professional pel Ministeri d'Educació i Formació.
Metodologia presencial learning by doing:
  • Presencial:
  • Els alumnes gaudeixen del contacte directe amb el professorat i els companys de classe. Es formaran en tallers i laboratoris proveïts de materials idèntics als que trobaran els estudiants al mercat laboral real.
  • Oficial: Títol 100% oficial de tècnic o tècnic superior de formació professional.
  • Connectat a la feina: Exercita les teves habilitats amb exposicions a l'aula i activitats de grup. Aprèn fent, experimentant i debatent amb els professors i els alumnes diàriament.
Completes instal·lacions a Barcelona i Madrid:
Madrid:
  • Més de 6.000m² de noves instal·lacions dedicades a estudis de FP.
  • Proveït de la tecnologia més avantguardista, el centre compta amb laboratoris, gabinets bucodentals, diferents tallers adaptats a cadascuna de les nostres titulacions, aules de desenvolupament web i programació, aules tècniques de multimèdia, entre d'altres.
Barcelona:
  • Instal·lacions avantguardistes amb més de 6.000m² Múltiples laboratoris, tallers d'infermeria, aules polivalents, aula tècnica multimèdia, tallers administratius, entre d'altres.
  • El centre compta amb la tecnologia més innovadora del mercat actual perquè l'alumnat desenvolupi les pràctiques i adquireixin els coneixements necessaris per incorporar-se ràpidament al mercat laboral.
A qui es dirigeix
Persones interessades a realitzar una formació professional de qualitat i amb una ràpida incorporació al mercat de treball.

Cursos més populars

Campus i seus

CEAC Barcelona
C/ de Salvador Espriu 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
CEAC Madrid
Pl. Cronos, 1 28037 Madrid

Altres centres que et poden interessar

CEAC Formación Profesional
X