Serveis

Beques
Borsa de treball
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger

Descripció del centre

L'Escola Joan Maragall és un centre educatiu amb més de 40 anys d’història que ofereix estudis postobligatoris concertats per el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en Batxillerat, Cicles Formatius, Provés d’Accés a Cicles de Grau Superior, i Formació per a l’Ocupació. Som, per tant, un centre de formació integral que evoluciona d’acord a les necessitats canviants de la nostra societat però que alhora manté uns valors i un projecte pedagògic fidels al seu origen.

Un projecte que té per finalitat última dotar el seu alumnat d’una consciència moral responsable i un esperit de treball que li permeti fer possible afrontar els reptes de futur, tot assolint un grau d’integració professional i social d’acord amb les perspectives individuals de cadascun d’ells.

Per al CENTRE D’ESTUDIS JOAN MARAGALL és primordial que l’alumnat assumeixi com a propis, en el transcurs de la seva formació en la nostra institució, uns valors i objectius orientats a aconseguir  la major excel·lència educativa possible , tant en el domini dels continguts inclosos en el currículum, com en els d’educació en valors.
  •  
  • Intentem aconseguir en els alumnes hàbits de treball mitjançant l'esforç continuat.
  • Realitzem un seguiment pròxim i continu dels processos d'ensenyament i aprenentatge, en funció de l'etapa educativa corresponent.Oferim a les famílies un projecte educatiu basat en la comunicació i col·laboració entre els pares i l'escola.Procurem que les famílies acceptin la filosofia de l'escola (els nostres principis, valors i normes) i confiïn en la professionalitat del nostre equip educatiu.
  • Eduquem els nostres alumnes en la convivència, el respecte mutu, la cooperació i la solidaritat.
  • Practiquem una pedagogia oberta i activa, on la persona està en un primer pla, per a aconseguir que l'alumne es converteixi en protagonista de la seva educació.
  • Desenvolupem la nostra tasca educativa en un clima de cordialitat i mutu respecte en les relacions entre professors i alumnes.

Treballem amb el  desig de servir i satisfer als alumnes i les famílies que ens escullen per ocupar-nos de la formació dels seus fills/es obligant-nos en la millora contínua de la nostra tasca educativa.

Campus i seus

Centre D'estudis Joan Maragall
C. Guifré 300 08912 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X