Cursos per modalitats

Serveis

Biblioteca
Borsa de treball

Descripció del centre

Centro Español de Plásticos ofereix formació tècnica per a professionals del plàstic.

El Centro Español de Plásticos porta impartint de forma regular múltiples cursos de formació especialitzada en tot Espanya, des del 1972.

Característiques

Què ofereix aquest centre
El programa de formació abasta tots els camps d'aplicació, processat i acabats, relacionats amb la transformació de materials plàstics, termoplàstics, termoestables, cautxús i composites.
Aquests cursos són impartits a les instal·lacions del centre a Barcelona oa les pròpies empreses i des del 2012 també per videoconferència, per experimentats professors que compten amb una dilatada trajectòria professional, en les principals empreses del sector.
Amb l'objectiu d'oferir una formació més àmplia que abordi tot el procés de fabricació de productes de plàstics, s'ha llançat el Títol de Tècnic en Disseny, Materials i Processos per a la Indústria Transformadora de Plàstics i Compòsits.
De forma regular, també es col·labora amb els diferents Centres Tecnològics, Universitaris i Escoles Tècniques, intervenint en cursos de postgrau, així com sessions monogràfiques en col·legis i instituts d'ensenyament secundari.

Campus i seus

Centro Español de Plásticos
C/ Enrique Granados, 101 08008 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Centro Español de Plásticos
X