Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Són un grup empresarial que gestiona diversos centres esportius, equipaments i serveis al voltant del món esportiu i educatiu: som esport per a tothom. Tenen més de 45.000 metres quadrats d'instal·lacions esportives i més de 30.000 usuaris. També treballen amb més de 30 escoles i fem llegar l'esport i el lleure educatiu a més de 4.500 nens i nenes. L'objectiu de CET10 és promocionar els beneficis de l'esport a la societat amb professionalitat, rigor i atenció personalitzada. Tot això, a través d'un equip de professionals amb llarga experiència al sector que treballen amb il·lusió i exigència per oferir un servei esportiu global. Treballen amb escoles, administracions i entitats del sector educatiu, però també amplien la tasca fins a altres projectes i agents socials on calgui la promoció esportiva i de lleure a favor de la infància i els joves. Per això, van crear la Fundació CET10, per emfasitzar els valors educatius de l'activitat física i el lleure, com el creixement personal, la salut, el benestar i l'associacionisme, considerant-los base pedagògica d'una educació integral.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Centre de formació acreditat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Centre oficial de formació d'educadors al lleure infantil i juvenil, reconegut per la Secretària de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Centre de formació reconegut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Centre en conveni amb Escola Catalana de l’Esport.
Què ofereix aquest centre
Formació en els àmbits de l'esport i el lleure educatiu. La nostra metodologia de treball es basa en utilitzar diferents tècniques didàctiques que aborden l'ésser, el saber i el saber fer, enfocant la formació al desenvolupament de capacitats i competències.
A qui es dirigeix
Al público en general.
A mayores de 18 años.

Cursos més populars

Campus i seus

CET10
Rambla Guipúscoa 23-25 08018 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

CET10
X