Cursos des de
consultar preu

Titulacions

28
0 Oficials 0%
28 Propies 100%

Metodologies

1
28 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible

Sol·licita més informació
Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan creat l'any 1998 per assessorar el Govern de la Generalitat de Catalunya i promoure participació en l'àmbit de les polítiques i actuacions que tinguin incidència sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

El CADS està integrat per 15 consellers i el president del Consell. Tots ells són experts de reconegut prestigi que gaudeixen del suport d'un cos tècnic integrat per professionals del medi ambient i la sostenibilitat. El CADS està adscrit al Departament de la Vicepresidència, del qual n'és funcionalment autònom, per garantir la seva objectivitat i independència.

Les tasques del CADS també fan un especial èmfasi en la difusió dels valors ambientals i el foment de la cultura de la sostenibilitat en la societat catalana. El CADS té la voluntat de contribuir a la reflexió sobre les condicions que fan possible que la cultura de la sostenibilitat impregni la societat catalana i els processos de presa de decisions, amb l'objectiu que la sostenibilitat esdevingui un element bàsic del capital social del nostre país.
    Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible
  • Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
    Via Laietana, 14, entresol08003 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te