Cursos des de
consultar preu

Titulacions

14
0 Oficials 0%
14 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
14 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Deusto Formación

Deusto Formación

Sol·licita més informació
Deusto Formación
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Deusto Formació és un centre formatiu privat que neix dins de la Divisió de Formació i Professional del Grupo Planeta l'any 2005. Des de l'inici de la seva activitat, Deusto Formació se centra en donar resposta a les demandes d'actualització i especialització professional que sorgeix en l'entorn empresarial. 
Dins de l'àmplia oferta formativa de Deusto Formació en les branques d'Empresa, TIC, Màrqueting i Disseny, es poden trobar 21 programes formatius amb els quals s'obté un diploma propi i un títol propi expedit per la Universitat Internacional de València. 
Cal destacar la metodologia d'aprenentatge com un dels punts forts de Deusto Formació. Es tracta d'una metodologia flexible que s'adapta a la disponibilitat de l'alumne. A més, la metodologia de Deusto Formació situa a l'alumne en el centre de l'aprenentatge i està basada en la qualitat dels materials formatius i en professors experts que ofereixen una atenció personalitzada. 
A Deusto Formació s'estableixen acords de col·laboració amb organitzacions nacionals i internacionals amb l'objectiu de poder aplicar tot l'après a nivell professional. Alguns exemples d'aquests acords són: Revista Harvard Deusto Business & Technology; Adobe System Incorporated; Sage; Autodesk; NanforIbèrica.
    Deusto Formación
  • Deusto Formación
    Avenida Diagonal, nº 662-66408034 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te