Cursos des de
consultar preu

Titulacions

4
4 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
CTS - Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell

CTS - Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell

Sol·licita més informació
CTS - Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

CTS Centre Formació Creatiu i Tècnic Sabadell, som un centre de formació, especialitzat en la formació professional de sectors creatius com la Moda i Imatge i So.

El nostre equip de professorat està compost de professionals del sector amb comepetencias docents acreditades, els quals transmeten les necessitats de l'empresa a les nostres aules. L'equipament i instal·lacions del centre està adaptat a les noves tecnologies amb els programaris i material per a l'òptim aprenentatge dels continguts de cada títol.

Els estudis comprenen un conjunt d'aprenentatges que capaciten i proporcionen a l'alumne / a la formació necessària per adquirir la competència professional de cada especialitat i títol.

Creat a Sabadell el 1986, amb més de 30 anys d'experiència, el centre està reconegut per empreses i professionals del sector, els quals compten amb nosaltres per a la realització de pràctiques professionals dels nostres alumnes.
 
    CTS - Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell
  • CTS - Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell
    c/ Vila Cinca 15508208 SABADELL (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te