Descripció del centre

Fundada el 1912, Dale Carnegie Training iniciar el seu camí impulsada per la fe en el poder de la superació personal d'un sol home, i ha acabat convertint-se en una empresa de formació i millora del rendiment amb oficines a tot el món. La nostra especialitat és oferir a la gent de negocis la possibilitat de perfeccionar les seves destreses i millorar el seu rendiment per obtenir resultats positius, constants i fructífers.

Tots els nostres formadors tenen experiència real dels negocis que tracten i han passat per un procés d'aprenentatge de les doctrines i adaptació a l'ensenyament molt intensos i exigents que no es podrien dur a terme sense l'energia que ens va deixar Dale Carnegie. Els programes es donen en Empreses i en Obert. Busquem entendre molt bé les necessitats de cada companyia i comptem amb més de 100 mòduls per ajustar-nos a les seves necessitats elaborant programes específics; però a Espanya també ens hem especialitzat molt en el perfil de la persona que inverteix en si mateix per millorar professionalment.

Al llarg dels nostres 100 anys d'història el corpus inicial de coneixement de Dale Carnegie s'ha anat actualitzant, ampliant i perfeccionat constantment amb experiències empresarials reals. La conseqüència d'aquesta experiència global col · lectiva és que tenim una reserva d'astúcia empresarial en què els nostres clients confien per guiar els seus resultats econòmics. Així els 160 directors executius que Dale Carnegie repartits per tot el món presten serveis de formació i assessorament a empreses de totes les mides i sectors amb l'única condició que vulguin incrementar els seus coneixements i productivitat.

Els programes i cursos Dale Carnegie Training posen l'accent en principis i processos pràctics que s'ensenyen als participants entre coneixements, habilitats i pràctiques necessàries per afegir valor a la seva empresa. Dale Carnegie Training aplica solucions comprovades a situacions complicades del món real, per això és considerada internacionalment com l'empresa líder a treure el millor de la gent.

Dale Carnegie Espanya és un projecte iniciat al principi de la crisi; passa que paraula "crisi" també significa "canvi" i "oportunitat", precisament és això el que nosaltres treballem diàriament. La possibilitat d'introduir un canvi que millori els resultats d'una empresa incidint en el seu valor més preuat i comú, les persones, aquesta és la nostra especialitat. Cal ser creatiu i reinventar-se per optimitzar les oportunitats de negoci. Les companyies cada vegada són més conscients que les seves grans valors són les persones i que si els seus professionals creixen, els seus beneficis s'incrementen automàticament. En Dale Carnegie busquem que la persona que és bona es converteixi en algú millor, i fer dels millors professionals excel · lents.

Campus i seus

DALE CANERGIE
Rambla Catalunya nº62, 2º 2ª 08008 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X