Cursos des de
consultar preu

Titulacions

7
0 Oficials 0%
7 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
7 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
DEUSTO SALUD

DEUSTO SALUD

Sol·licita més informació
DEUSTO SALUD
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Deusto Salut és una iniciativa de Grup Planeta per desenvolupar un nou concepte: cursos de formació contínua especialitzats, amb servei de consulta on-line.

L'objectiu de Deusto Salut és capacitar els professionals en actiu per adaptar-se al competitiu i exigent escenari laboral actual i impulsar el seu desenvolupament professional.

En resposta a la constant demanda del mercat, i de les empreses, de professionals qualificats i en permanent actualització, Deusto Salut ofereix noves eines per adaptar-se a les noves exigències del mercat.

La selecció de cursos oferts tracten els temes de més actualitat i rellevància de l'àmbit sanitari. Es tracta de programes rigorosos i pràctics en un format flexible, compatible amb l'activitat laboral, i l'objectiu és la immediata aplicació professional.

Els valuosos recursos en continguts culturals i de formació del Grup Planeta ens permeten oferir productes de qualitat i d'última actualitat.

Els Programes de Deusto Salut permeten accedir i promocionar laboralment en l'àrea sanitària. Els alumnes aprendran amb un mètode a distància flexible i pràctic. Ofereix una important ocasió d'especialitzar i formar part de grans equips de professionals de la salut.
    DEUSTO SALUD
  • DEUSTO SALUD
    Avenida Diagonal, 662-664 08034 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te