Serveis

Becas
Campus virtual
Laboratorio
Prácticas en empresas
Servicios de orientación

Descripció del centre

Deusto Salut és una iniciativa de Grup Planeta per desenvolupar un nou concepte: cursos de formació contínua especialitzats, amb servei de consulta on-line.

L'objectiu de Deusto Salut és capacitar els professionals en actiu per adaptar-se al competitiu i exigent escenari laboral actual i impulsar el seu desenvolupament professional.

En resposta a la constant demanda del mercat, i de les empreses, de professionals qualificats i en permanent actualització, Deusto Salut ofereix noves eines per adaptar-se a les noves exigències del mercat.

La selecció de cursos oferts tracten els temes de més actualitat i rellevància de l'àmbit sanitari. Es tracta de programes rigorosos i pràctics en un format flexible, compatible amb l'activitat laboral, i l'objectiu és la immediata aplicació professional.

Els valuosos recursos en continguts culturals i de formació del Grup Planeta ens permeten oferir productes de qualitat i d'última actualitat.

Els Programes de Deusto Salut permeten accedir i promocionar laboralment en l'àrea sanitària. Els alumnes aprendran amb un mètode a distància flexible i pràctic. Ofereix una important ocasió d'especialitzar i formar part de grans equips de professionals de la salut.

Campus i seus

DEUSTO SALUD
Avenida Diagonal, 662-664 08034 Barcelona
X