Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Descobreix les històries que ens expliquen les obres d'art i aprèn a llegir la història a través d'elles. Tocar amb les mans la història i elabora una estratègia per preservar-la en el temps.

L'Escola de Restauració ECORE imparteix cursos de restauració i conservació de moble, pintura, arqueologia, paper i pergamí, escultura, daurats i platejats, fòssils i ossos, ebenisteria, talla ...

Els cursos estan orientats a:
  • Persones que volen conservar el seu patrimoni familiar o tenen un hobby i volen aprofundir, entenent els processos i les tècniques.
  • Restauradors que han estudiat una especialitat i volen ampliar els seus coneixements en una altra especialitat.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Els cursos es componen de classes teòriques i pràctiques, on podràs triar els horaris més convenients (matí, tarda, nit o dissabtes). Les classes són grups de màxim 9 persones, de manera que l'atenció és molt personalitzada i el grup aprèn tant de la pròpia pràctica, com dels processos i tècniques de la resta de la classe.
  • El 70% del curs és pràctic i un 30% teòric. Mitjançant vídeos i power points, expliquem com diagnosticar patologies, productes i sistemes de neteja, consolidació i reintegración.
  • Els nostres cursos estan acreditats com a crèdits universitaris de reconeixement i crèdits de validació per a l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC). Cada curs disposa únicament de nou places que s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Consulta la nostra oferta formativa per descobrir quin s'adapta millor a tu.
Experiència
Ens avalen 24 anys de docència i, a més, convenis de col·laboració amb diverses institucions públiques i / o privades.
Requisits d'admissió
Ser major d'edat. Els cursos són d'iniciació, per la qual cosa no cal tenir estudis previs. També disposem de cursos d'especialització.
 
Instal·lacions
Aules equipades amb ordinadors, maquinària, eines i productes necessari.
Què ofereix aquest centre
Durant les pràctiques de classe, tens l'oportunitat de realitzar restauracions en peces originals de museus cedides a l'escola, amb aquesta finalitat.
En algun dels nostres cursos, 20 hores de les pràctiques de classe es realitzen "in situ" al museu o entitat col·laboradora. L'alumne / a en els dos casos rep per part de l'entitat o museu un certificat de col·laboració.

Així mateix, la nostra escola, en finalitzar el curs expedeix un certificat acreditatiu amb el contingut del curs i les hores lectives realitzades.
 

Campus i seus

ECORE - Escuela de Conservación y Restauración de Obras de Arte
Gran Via de les Corts Catalanes 622 1º1ª 08007 Barcelona

Vídeos ECORE - Escola de Conservació i Restauració d'Obres d'Art

Altres centres que et poden interessar

X