Descripció del centre

ELE SERVEIS ofereix a la seva empresa solucions integrals en l'àmbit de la llengua i la comunicació.Cobrim totes les seves necessitats lingüístiques.  

ELE SERVEIS és una empresa jove i innovadora, especialitzada en l'ensenyament d'idiomes.  


EL NOSTRE OBJECTIU:  

Cobrir les necessitats lingüístiques i culturals dels nostres clients, de manera que oferim una àmplia varietat de cursos d'idiomes.  

Impartim classes d'anglès, Francès, Italià, Portuguès i Alemany, Polonès, Xinès, Rus, a més de cursos d'Espanyol i Català com a llengua estrangera.  

Una de les nostres característiques principals és l'adaptació dels cursos a les seves necessitats, és a dir, elaborem programes específics per a cada alumne, d'acord amb les seves habilitats i expectatives d'aprenentatge.  

El nostre lema, rendibilitzar al màxim temps i esforç.  

Si desitja una bona i efectiva comunicació amb els seus contactes estrangers, o vol obrir-se a nous mercats internacionals, és un requisit indispensable una qualitat impecable en l'elaboració, REDACCIÓ, TRADUCCIÓ I PRESENTACIÓ dels seus documents.  


ELE SERVEIS li proveeix d'un servei de gran qualitat, amb la seguretat de treballar amb els millors professionals de l'àmbit lingüístic i amb uns preus realment competitius.  


En definitiva, ELE SERVEIS és:  

Servei de REDACCIÓ, CORRECCIÓ I TRADUCCIÓ DE TEXTOS.  
Servei de INTERPRETACIÓ, I TRANSCRIPCIÓ.  
Servei de ASSESSORIA LINGÜÍSTICA.  
Servei de FORMACIÓ D'IDIOMES.

Campus i seus

ELE SERVICIOS LINGÜÍSTICOS
C/ Marià Fortuny 22 08400 Granollers (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X