Serveis

Biblioteca
Servei d’orientació

Descripció del centre

L'Escola de Desenvolupament de Persones i Negocis (EDPyN) és una escola dedicada al desenvolupament de persones i negocis a través de la formació en Coaching i altres disciplines relacionades amb la gestió del canvi.

EDPyN està associada al GRUP CREANTUM, el grup empresarial de coaching més gran d'Espanya.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Estudiant en EDPyN, l'alumne rebrà -tant en els diferents cursos i tallers com en el Programa Certificat en Coaching Personal i Coaching per pimes una formació presencial i personalitzada, amb alts estàndards d'excel·lència i centrada a fomentar la millora de les seves habilitats i competències personals i professionals. Així podrà aconseguir el seu objectiu últim -la gestió del canvi- d'una manera eficaç.

De la mateixa manera, EDPyN està compromesa amb el desenvolupament dels petits i mitjans negocis, oferint solucions de coaching pròpies de grans empreses especialment adaptades a la realitat de les Pimes -i, per descomptat, amb un preu ajustat i competitiu-.

L'Escola aposta perquè els negocis es transformin en entorns laborals enriquidors, que apostin per les persones i que fomentin les tres Cs del desenvolupament: Confiança, Col·laboració i Compromís.
 
Què ofereix aquest centre
EDPyN ofereix un Programa Certificat de Formació en Coaching Personal i Coaching per a Pimes, avalat pel Grup Creantum: el grup empresarial de coaching més gran d'Espanya.

Es tracta d'una formació eminentment vivencial i pràctica, que neix de l'experiència. És, a més, una formació personalitzada, en la qual l'Escola acompanya a l'alumne en tot el seu procés d'aprenentatge.

A més del programa, l'Escola ofereix un ampli ventall de Cursos i Tallers presencials per dotar als seus alumnes de les eines necessàries per a escometre la seva gestió del canvi de forma eficaç.

A part de l'oferta formativa, EDPyN té a disposició dels seus clients un servei de coaching -tant personal com executiu- i un programa de desenvolupament personalitzat pensat específicament per a Pimes.
 

Campus i seus

Escola de Desenvolupament de Persones i Negocis
C/ Rossello 232, Principal 2ª 08008 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X