Cursos des de
9.501,6€

Titulacions

4
4 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM - UPC)

Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM - UPC)

Sol·licita més informació
Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM - UPC)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa, fundada l'any 1942 com a Escola de Mines, disposa de tots els serveis d'una universitat moderna: centre de càlcul, aules informàtiques, equipament audiovisual a totes les aules, setze laboratoris, biblioteca, sala d'estudis, sala d'actes, sala de juntes, servei de reprografia, bar i pista poliesportiva. L'Escola ha sabut treure profit de les seves dimensions, que afavoreixen un tracte personalitzat que s'inicia des del primer moment amb el pla d'acollida del nou estudiantat.  

L'Escola fa un esforç constant d'actualització i intenta oferir cada cop més possibilitats de formació. Per això, des del curs 2005-2006, imparteix els estudis superiors d'enginyeria de mines, és l'única Escola que els imparteix en el districte universitari de Catalunya. Ha participat en les proves pilot d'adaptació de titulacions de les universitats catalanes a l'Espai Europeu d'Educació Superior i les noves tecnologies són presents a gairebé totes les assignatures mitjançant la utilització del seu campus digital.

Disposaràs de diversos laboratoris de recerca on podràs ampliar la teva formació investigadora col·laborant en diferents projectes. Tindràs la possibilitat d'obtenir beques retribuïdes per treballs de col·laboració en diferents àmbits (laboratoris, centre de càlcul, biblioteca, tasques administratives, etc.). De fet, les pràctiques en empreses configuren una part molt important en el currículum dels estudis i et permeten entrar en contacte amb el món productiu mitjançant els convenis de cooperació educativa. Els estudis de l'EPSEM faciliten una ràpida inserció al món laboral i productiu; de fet, el 90% de titulats i titulades troben feina abans de tres mesos d'haver finalitzat els seus estudis.

L'EPSEM manté intercanvis amb universitats i institucions del Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Irlanda, Dinamarca, Romania, Perú, Xile, Brasil, Argentina, Nicaragua i Mèxic, on podràs cursar estudis i fer el projecte de fi de grau.

Les activitats de lleure, esportives i de cooperació, en què es materialitza la vida universitària, es vehiculen per mitjà de l'Associació cultural UPC, la Delegació d'alumnes de Manresa, les Aules d'extensió universitària per a la gent gran, el Club esportiu universitari de Manresa, l'Associació d'exalumnes universitaris de Manresa i l'ONG AMIT (Alumnes Miners, Industrials i de Telecos  per a la cooperació)  que et permetrà col·laborar en projectes solidaris.
    Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM - UPC)
  • Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM - UPC)
    Av. de les Bases de Manresa, 61-7308242 Manresa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te