Cursos per modalitats

Serveis

Becas
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Servicio de deportes o actividad física
Servicios de comedor/restauración
Servicios de orientación

Descripció del centre

La missió d'Escola Port de Barcelona és apropar la cultura nàutica i la passió pel mar a la població local. La línia principal de l'activitat, l'Escola, té com a objectiu aportar el coneixement necessari perquè els alumnes puguin obtenir tot tipus de titulacions nàutiques.La visió que tenim és la de ser una escola líder a Catalunya en base a un professorat implicat que gaudeix amb el que fa i ho transmet als seus alumnes, en unes instal·lacions modernes i centralitzades al Port Olímpic de Barcelona i uns mètodes innovadors d'ensenyament , tant presencial, online com pràctica.Els cinc valors principals d'Escola Port Barcelona són:Qualitat i valor humà.Esperit esportiu i humanitat.Acció local i visió global.Compromís amb els resultats.Innovació i obertura.

Característiques

Experiència
El fundador de l'Escola Port Barcelona, Rodrigo Andrade, és un gran aficionat a l'esport de la vela, guanyador de diversos Campionats del Món en els anys 1978 i 1979 i membre de l'Equip Olímpic espanyol de Vela en els anys 80. 
Què ofereix aquest centre
Els mètodes innovadors d'ensenyament d'Escola Port Barcelona estan adaptats a l'actual context de la societat del coneixement basats en la tecnologia i formats lúdics. Un equip jove s'encarrega de fer que tot això sigui possible.

Campus i seus

Escola Port de Barcelona
Port Olímpic, Moll de la Marina, 11 08005 Barcelona
Escola Port Barcelona
Muelle Marina local nº11 Port Olimpic 08005 Barcelona
X