Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

La missió d'Escola Port de Barcelona és apropar la cultura nàutica i la passió pel mar a la població local. La línia principal de l'activitat, l'Escola, té com a objectiu aportar el coneixement necessari perquè els alumnes puguin obtenir tot tipus de titulacions nàutiques.La visió que tenim és la de ser una escola líder a Catalunya en base a un professorat implicat que gaudeix amb el que fa i ho transmet als seus alumnes, en unes instal·lacions modernes i centralitzades al Port Olímpic de Barcelona i uns mètodes innovadors d'ensenyament , tant presencial, online com pràctica.Els cinc valors principals d'Escola Port Barcelona són:Qualitat i valor humà.Esperit esportiu i humanitat.Acció local i visió global.Compromís amb els resultats.Innovació i obertura.

Característiques

Experiència
El fundador de l'Escola Port Barcelona, Rodrigo Andrade, és un gran aficionat a l'esport de la vela, guanyador de diversos Campionats del Món en els anys 1978 i 1979 i membre de l'Equip Olímpic espanyol de Vela en els anys 80. 
Què ofereix aquest centre
Els mètodes innovadors d'ensenyament d'Escola Port Barcelona estan adaptats a l'actual context de la societat del coneixement basats en la tecnologia i formats lúdics. Un equip jove s'encarrega de fer que tot això sigui possible.

Campus i seus

Escola Port de Barcelona
Port Olímpic, Moll de la Marina, 11 08005 Barcelona
Escola Port Barcelona
Muelle Marina local nº11 Port Olimpic 08005 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola Port de Barcelona
X