Descripció del centre

La Facultat té els seus orígens en l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya, creada l'any 1989 a la ciutat de Girona. L'Escola està integrada des del curs 2001-2002 a la Universitat de Girona i, amb la incorporació dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques, el 4 de desembre de 2007 es transforma en Facultat de Turisme. 


Actualment el Centre té la seu a l'edifici de Sant Domènec, Pl. Ferrater i Mora, 1, de la ciutat de Girona i s'hi imparteixen el grau en Turisme, el grau en Publicitat i Relacions Públiques, el màster en Direcció i Planificació del Turisme, el màster en Turisme Cultural i l'European Master in Tourism Management (Erasmus Mundus).

La recerca es vehicula mitjançant l'Institut Superior d'Estudis Turístics (INSETUR), els objectius del qual són fomentar la recerca fonamental i aplicada, el tercer cicle i la formació contínua. Pretén ser un punt de referència en la recerca turística del país.

La Facultat té com a objectiu principal la qualitat de la docència i manté una llarga tradició de relacions amb centres i universitats estrangeres, amb la finalitat d'intercanviar experiències docents i treballs de recerca comuns. Una mostra d'això és l'elevat nombre d'estudiants acollits al programa Sòcrates-Erasmus que poden fer part de la seva formació en alguna de les vint universitats amb les quals tenim convenis d'intercanvi.

Apostem per una facultat oberta amb un projecte universitari d'alt nivell, que cobreixi les expectatives laborals dels estudiants i dels sectors implicats.

Campus i seus

Escola Universitària de Turisme Universitat de Girona
Edifici Sant Domènec Pl. Ferrater Mora, 1 17071 Girona

Altres centres que et poden interessar

Escola Universitària de Turisme Universitat de Girona
X