Cursos per modalitats

Descripció del centre

Les escoles Freta, porten més de quaranta anys d'experiència al servei de l'ensenyament de la comarca del Maresme i rodalies.

Darrera el nom "Freta", provinent del llatí CIVITAS FRACTA (S.XI) i que ja es troba en els orígens medievals de la ciutat de Mataró, hi ha unes escoles laiques, populars , independents de qualsevol ideologia , plurals ,obertes a les necessitats actuals de la nostra societat i que contribueixen al desenvolupament global de l'educació i personalitat de l'infant fins a l'adolescent.

Els nostres equipaments proporcionen un ambient ric on el noi/a pugui desenvolupar les diferents capacitats alhora que es garanteix l'adquisició dels coneixements , unint d'aquesta manera el fet d'ensenyar i el d'educar. Educar no és només proporcionar coneixements i esperar que siguin apresos. Educar és un procés molt més ampli que comporta un compromís molt gran que ens proposem compartir amb els nostres alumnes.

La línia d'actuació de l'escola Freta ha estat sempre la d'oferir a l'alumne nous ensenyaments dotats de tècniques innovadores, en aquest sentit, els mitjans humans i les noves tecnologies són els motors que mouen els nostres engranatges i que ens fan comprometre a assumir i compartir amb els vostres fills des de l'educació infantil fins a la universitat. Volem cercar i promoure la formació integral, plural i el respecte envers les idees dels companys. Volem educar per la llibertat, la responsabilitat i la pau. Oferim a tots els nostres alumnes les mateixes possibilitats, acceptant la diversitat d'interessos i motivacions, i el fet que cadascú té el seu propi ritme d'aprenentatge.

Els canvis d'ordre econòmic, tecnològic i laboral són cada vegada més importants i l'educació dels nostres fills ha de desenvolupar-se en un ambient acollidor on els alumnes puguin desenvolupar les diferents capacitats alhora que es garanteixi l'adquisició de coneixements i les següents capacitats : la comprensió, la presa de decisions, l'habilitat per acomodar-se a noves situacions, la responsabilitat en el treball i el treball en equip. En definitiva, la capacitat per aprendre. Pretenem el desenvolupament integral de la personalitat dels alumnes a través de l'adquisició de capacitats cognitives, psicomotrius, d'equilibri personal, de relació interpersonal, d'integració social.

La confluència amb Europa i l'obertura de fronteres significa la presència d'altres cultures en el nostre medi social i escolar. L'escola té el repte d'educar en el respecte per la diversitat cultural i motivar l'interès per conèixer-la.
 

Cursos més populars

Campus i seus

Escuela Freta
pg. Rodafonda, 45-47 08034 Mataró (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Escoles Freta
X