Cursos per modalitats

Descripció del centre

Les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà sumen més de tres dècades creixent amb els seus alumnes i docents. Al llarg de tot aquest temps, hem après que cada època exigeix adaptar-se als canvis, i que aquests canvis ens enriqueixen.

En aquesta nova època, en què el canvi s'ha convertit en una constant, hi ha dos ingredients que ningú pot obviar: qualitat de l'ensenyament i seguiment personalitzat. L'experiència demostra que, units, tots dos elements són la millor garantia per a l'èxit.
 
Se sap que l'èxit requereix motivació, treball i esforç. Per això no només es treballen els coneixements, sinó també les aptituds. El resultat és una titulació de qualitat, orientada al món laboral i la millora constant, amb el ferm compromís que cada un dels alumnes assoleixi l'èxit professional i personal.
 
Per aquest mateix motiu, els titulats són coneguts per ser professionals apassionats amb la seva feina, que gaudeixen millorant dia a dia i que creen valor allà on treballen.
 
Les escoles universitàries sempre han estat innovadors en la seva activitat docent. Per això no és estrany que enfront del nou repte que suposa per a les Universitats l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), es portin anys treballant perquè els nous models, actuacions i cultures docents estiguin plenament implantats en les nostres titulacions.
 
Se segueix un model d'aprenentatge que es basa en la participació activa de l'alumne, amb l'acompanyament, tutorització i orientació del professor. A través de les activitats plantejades l'alumne no només adquireix coneixements, sinó que també desenvolupa les habilitats (competències) requerides pel perfil professional al qual prepara la titulació o curs.
 
Aquest procés d'ensenyament-aprenentatge es concreta en un model basat en l'evolució progressiva de la tipologia de treballs, tant en la mateixa assignatura com al llarg de la titulació. Així en la fase inicial els treballs són més tutoritzats, i a mesura que l'estudiant va adquirint coneixements i habilitats se li plantegen treballs a desenvolupar amb major i fins i tot total autonomia.

Cursos més populars

Campus i seus

Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà
Avda. de la Generalitat 202-206 (Parc Empresarial Catalana Occidente) 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà
X