Cursos des de
3.600€ - 14.100€

Titulacions

17
4 Oficials 24%
13 Propies 76%

Metodologies

1
17 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
ESERP Businesss & Law School (Barcelona)

ESERP Businesss & Law School (Barcelona)

Sol·licita més informació
ESERP Businesss & Law School (Barcelona)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ESERP és una institució acadèmica privada amb seus a Madrid, Barcelona i Palma de Mallorca, amb més de 30 anys d'experiència, que gaudeix de gran prestigi a nivell nacional i internacional.

La seu de Barcelona està situada al mateix cor de la ciutat. L'esperit obert i multicultural de Barcelona és una font d'inspiració perquè els alumnes aprenguin a tenir una ment oberta davant els canvis i un esperit internacional.

ESERP està adscrita, associada o vinculada a prestigioses universitats i escoles de Negocis nacionals i internacionals, a més de tenir signats acords amb empreses i reconeguts centres acadèmics.
En concret, té acords acadèmics signats amb: Fundación Universitaria ESERP, Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, URJC- Universidad Rey Juan Carlos, Staffordshire University, Regne Unit, University of Applied Sciences-Schmalkalden, Alemanya, Tecnológico de Monterrey, Mèxic, European Communication School, França - Bèlgica, Consejo Superior Europeo de Doctores, Espanya, Universidad Autónoma de Coahuila, Mèxic, Universidad Rusa de la Amistad de los Pueblos, Rússia i Sochi State University, Rússia.

Igualment, és membre de fundacions i organitzacions, i se sotmet de manera voluntària a auditories de qualitat nacionals i internacionals, el que constitueix una prova de la qualitat de la institució i la seva oferta formativa.

Està autoritzada oficialment per a impartir ensenyaments universitaris de: Graus Oficials Universitaris espanyols, Graus Oficials Universitaris britànics, Màsters Universitaris Oficials i Màsters Universitaris Propis.

Paral·lelament a la seva acció formativa, ESERP publica manuals, llibres i col·leccions en editorials com McGraw Hill, Deusto, Planeta, Amat Editors, a més d'articles en revistes científiques.
    ESERP Businesss & Law School (Barcelona)
  • ESERP Businesss & Law School Barcelona
    C/ Girona, 2408010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te