Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Lazzigags és una companyia de teatre i escola de teatre i arts escèniques fundada l'any 1999 a Barcelona per Lídia Linuesa i Miquel Agell. Com a escola de teatre i arts escèniques presta els seus serveis tant a escoles com a les instal·lacions a Sants, Barcelona (a través d'Espai Lazzigags), i com a productora teatral i d'espectacles ha produït obres destinades al públic familiar i adult (a través de Lazzigags Produccions).
La Companyia de teatre Lazzigags va néixer per produir el musical Supertot de Josep M. Benet i Jornet que es va estrenar al Jove Teatre Regina. Des de llavors ha produït més de 20 espectacles que han tingut una gran acollida de públic i crítica.
Actualment són un equip de més de 30 professionals, treballen a 20 centres educatius, tenen més de 800 alumnes dividits en 70 grups de teatre, han produït 24 espectacles, han realitzat més de 1.100 representacions i més de 165.000 espectadors han gaudit dels seus espectacles.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
El professorat està format per més de 30 professionals, llicenciats en art dramàtic, magisteri, psicologia i pedagogia.
Experiència
Espai Lazzigags (Escola de teatre i Teatre a les Escoles) és el resultat de molts anys d'experiència al teatre i un projecte docent per a la formació de nens i adolescents. Actualment fan classes de teatre a escoles i instituts de Barcelona i rodalies ia la seva escola d'arts escèniques ubicada al Carrer Vallespir 32 de Sants, a Barcelona.
Lazzigags va néixer fa més de 20 anys amb l?objectiu d?acostar el teatre als nens, nenes i adolescents.
Què ofereix aquest centre
  • Actualment són un equip de més de 30 professionals, treballen a 20 centres educatius, tenen més de 800 alumnes dividits en 70 grups de teatre, han produït 24 espectacles, han realitzat més de 1.100 representacions i més de 165.000 espectadors han gaudit dels seus espectacles.
  • Treballen a més de 20 centres educatius d'infantil, primària, secundària, batxillerat i diversitat funcional de Barcelona i rodalies (Espai Lazzigags Teatre a les Escoles) i imparteixen cursos d'arts escèniques a les seves instal·lacions del barri de Sants a Barcelona (Espai Lazzigags – Escola d'arts escèniques).
A qui es dirigeix
A tot al públic en general.

Cursos més populars

Campus i seus

Espai Lazzigags
C/ Vallespir, 32 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Espai Lazzigags
X