Màster MBA en Negocis Electrònics MBA a E-Business

Preu 21.900 €
Sol·licita informació
EU Business School
Màster MBA en Negocis Electrònics MBA a E-Business
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Preu 21.900 €

Descripció

Aquest programa prepara els estudiants per prosperar en un context de negoci electrònic, i respon a la creixent importància d'incorporar la tecnologia en el nucli de cada negoci. Examinant una àmplia gamma de temàtiques, des del negoci electrònic de l'arquitectura fins a la utilitat, no es tracta fonamentalment d'un màster tècnic, però cobreix moltes de les qüestions rellevants amb què es troben els gerents que treballen en ambients basats en l'internet: ja sigui des d'un inici o com a part d'una operació multinacional.

Objectius:

1.Integrar les teories d'inversió i comerç internacional en una anàlisi aplicat de comportament empresarial observat.
2.Evaluar críticament les activitats i estratègies de negoci internacional davant les normes i els reglaments econòmics.
3.Comparar i contrastar els conceptes clau i les teories actuals relacionades amb l'estratègia de negoci i la gerència estratègica.
4.Aplicar les teories apropiades i rellevants a situacions de negoci complexes per determinar futures direccions estratègiques i desenvolupar recomanacions per a la implementació.
5.Evaluar críticament opcions estratègiques i seleccionar la més apropiada per implementar, i així assegurar la sostenibilitat a llarg termini d'una organització.
6.Demostrar una clara comprensió de per què i com l'internet i les noves tecnologies contribueixen a la creació de models de negoci electrònics.
7.Valorar l'impacte en general del negoci electrònic en els processos econòmics, en particular en els relacionats amb la cadena alimentària.

Competències per a les quals et prepara el curs

1.Conèixer i utilitzar diferents eines TIC que faciliten la creació de negocis, la gestió i vendes en el mercat global. 2.Ser capaç d'aplicar els coneixements teòrics, metodològics i de tècniques. 3.Treballar en equip i desenvolupar les habilitats i destreses d'un professional d'administració i direcció d'empreses.

Destinataris

Aquest curs està dirigit a estudiants graduats i professionals del camp dels negocis.

Requisits

REQUERIMENTS DE ADMISSIÓ -Finalització Amb èxit d'un grau o llicenciatura (qualsevol branca) -Experiència De dos anys o pràctiques de sis mesos per finalitzar-amb el programa d'MBA -Qualificació De 213 punts del TOEFL (per ordinador) per parlants d'anglès no nadius, o evidència de les habilitats d'anglès parlat / escrit requerides) -GMAT O GRE (qualificació satisfactòria) -Entrevista Amb el Degà / gerent del campus

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

anglès

Durada

PERÍODE DE MATRICULACIÓ Tot l'any DATES D'IMPARTICIÓ DEL CURS Octubre a Juny

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona
Màster MBA en Negocis Electrònics MBA a E-Business
EU Business School
Campus i seus: EU Business School
EU Business School
Av. Diagonal, 648 B 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X