Serveis

Campus virtual

Descripció del centre

Cursos online que et fan créixer com a professional.
Genia Formación neix de la inquietud, il·lusió i idea d'oferir cursos en línia de qualitat i alt valor afegit. El nostre objectiu: facilitar creixement professional a tots els nostres alumnes
Per això, en Genia Formación, comptem amb una xarxa d'experts professionals en diferents àmbits que aporten coneixements i experiència formant equip amb els alumnes i resolent qualsevo dubte que aparegui en el desenvolupament dels diferents cursos.
Genia Formación és un dels centres de cursos online més demandats pels usuaris.

Característiques

Què ofereix aquest centre
Metodologia:
Utilitzem cursos àudio descrits d'alta qualitat i ens donem suport en material audiovisual, que ajuden a l'alumne i dinamitzen els temaris facilitant una millor i més ràpida assimilació dels continguts, simplificant el procés d'aprenentatge i eliminant les limitacions del temps i el lloc. Provoquem l'intercanvi de coneixements entre els diferents alumnes a través de la nostra plataforma formativa, les nostres sales de xat i els diferents fòrums de discussió, potenciant l'autoaprenentatge i les relacions professionals.

Professionalitat:
Els nostres professors són professionals acreditats en actiu, amb àmplia experiència en el món laboral. Més enllà de la teoria aporten coneixements pràctics en tots els camps tractats, afegint valor a les seves explicacions.
Els nostres cursos són actualitzats contínuament per estar al dia amb el món laboral.

Forma't al teu ritme:
24/365: Cursos 100% online disponibles en qualsevol moment perquè puguis compaginar-los amb qualsevol tasca i aprofitar cada moment. A més, sempre disposaràs d'un assessor personal per resoldre els teus dubtes.

Campus i seus

Genia Formación
C/ Nàpols 193 (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X