Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Campus
Campus virtual
Laboratori
Servei d’orientació

Descripció del centre

H3 laboratoris es una empresa, especialitzada en la salut ambiental. Ofereix els serveis de Laboratori d'anàlisi, consultoria i formació a professionals, ajuntaments, entitats, hotels, indústria, i en general a qui necessiti un servei de suport independent i amb experiència en la gestió.
H3 recull tot el talent i coneixement d'una plantilla jove, però amb experiència, amb serveis totalment transversals que ajuden a tenir una visió molt àmplia en l'eficiència dels tractaments i la seguretat.
L'equip de H3 està format per llicenciats i enginyers químics, professionals de laboratori d'anàlisi i control de qualitat, tots amb plena dedicació i amb vocació d'assessorament.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
No es tracta un centre exclusiu de formació sinó que són una empresa molt especialitzada en el sector de la salut ambiental, de manera que poden aportar aquest coneixement extra que no aporta una acadèmia convencional.
Model educatiu
Presencial / On-line / Aula Virtual
Què ofereix aquest centre
Formació tècnica especialitzada en salut ambiental com ara: acreditació de legionel·la, manteniment de piscines, productes químics, etc.

Cursos més populars

Campus i seus

H3 LABORATORIS
Av de Falset 136 PI Agro-Reus 43206 Reus (Tarragona)

Altres centres que et poden interessar

H3 LABORATORIS
X