Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Pràctiques a empreses
Servei d’esports o d’activitat física

Descripció del centre

L´Institut Centre d´Esports de Muntanya del Pallars imparteix els cicles formatius de règim especial d´esports.
Actualment el centre té una matrícula de 800 alumnes anuals. Ja són més de 3000 els alumnes que s'han format en els darrers 10 anys.
La formació de tècnics esportius és un element singular del nostre centre que el converteix juntament amb la resta de l'oferta educativa, en un centre únic al nostre país.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Compromís, responsabilitat a la feina ben feta del professorat i de l'alumnat.
Col·laboració entre els diferents sectors de la comunitat educativa: alumnat, professorat i entorn. Transparència en la gestió i la transmissió de la informació entre equip directiu, administració i claustre.
Fomenta al alumnat un pensament crític i cultura de lesforç. Flexibilitat del professorat per adaptar-se als canvis que requereix el sistema educatiu i la societat.
Experiència
  • L'any 1997 l'Institut de la Pobla de Segur inicia la seva activitat docent d'ESO i Batxillerat com a centre d'ensenyament secundari de titularitat pública.
  • El curs acadèmic 2006-2007 l'Institut de la Pobla de Segur inicia la formació professional impartint estudis reglats de formació de règim especial d'esports juntament amb els ensenyaments d'ESO i Batxillerat.
  • A partir del curs 2020-2021, a la Pobla de Segur es crea el Centre d'Esports de Muntanya del Pallars, fet que suposa que l'Institut de la Pobla de Segur imparteix ESO i Batxillerat. LInstitut Centre dEsports de Muntanya que segueix impartint i ampliant la seva oferta formativa densenyament de règim especial. La voluntat del nou centre és consolidar i ampliar l'oferta formativa com a centre de referència dels ensenyaments esportius.
Què ofereix aquest centre
  • La formació de tècnics esportius és un element singular del centre que el converteix en un centre únic al nostre país.
  • Cicles Esportius Certificats de professionalitat
  • Proves d'accés a grau superior

Cursos més populars

Campus i seus

ICemp
Plaça de Les Pobles, s/n, 25500 Poble de Segur (Lleida)

Altres centres que et poden interessar

ICemp
X