Institut Català de la Moda

Institut Català de la Moda

Sol·licita més informació
Institut Català de la Moda
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Institut Català de la Moda confirma el seu lideratge en educació de moda amb més de 25 anys de trajectòria que l'avalen: Els seus mètodes proporcionen una flexible i oberta opció per a la formació en disseny i disciplines de moda, així com actualització per a professionals que vulguin posar al dia les seves carreres.

Els cursos es poden fer amb programes complets de tres anys així com monogràfics i crèdits especialitzats. Els nostres plans d'estudis estan constantment actualitzats i molt actius. Comptem amb noves instal·lacions i tallers especialitzats per a les diferents disciplines.

Les pràctiques i borsa de treball és una cosa fonamental per a nosaltres i els alumnes. Podem afirmar que els nostres alumnes treballen i realitzen pràctiques en empreses com ara Josep Font, Javier Simorra, Burberry, Inditex, Mango, Armand Basi, John Galianno, Konrad Muhr, Gori de Palma, Mireya Ruiz, també aquells que creen la seva pròpia col·lecció i desfilen en passarel·les reconegudes nacionals i internacionals.
    Institut Català de la Moda
  • Institut Català de la Moda
    Gran Vía de les Cortes Catalanes 69608010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te