Descripció del centre

L'Institut Català de la Moda confirma el seu lideratge en educació de moda amb més de 25 anys de trajectòria que l'avalen: Els seus mètodes proporcionen una flexible i oberta opció per a la formació en disseny i disciplines de moda, així com actualització per a professionals que vulguin posar al dia les seves carreres.

Els cursos es poden fer amb programes complets de tres anys així com monogràfics i crèdits especialitzats. Els nostres plans d'estudis estan constantment actualitzats i molt actius. Comptem amb noves instal·lacions i tallers especialitzats per a les diferents disciplines.

Les pràctiques i borsa de treball és una cosa fonamental per a nosaltres i els alumnes. Podem afirmar que els nostres alumnes treballen i realitzen pràctiques en empreses com ara Josep Font, Javier Simorra, Burberry, Inditex, Mango, Armand Basi, John Galianno, Konrad Muhr, Gori de Palma, Mireya Ruiz, també aquells que creen la seva pròpia col·lecció i desfilen en passarel·les reconegudes nacionals i internacionals.

Campus i seus

Institut Català de la Moda
Gran Vía de les Cortes Catalanes 696 08010 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X