Descripció del centre

L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), va néixer fa més de vint anys a Barcelona gràcies a un grup de persones amb un clar sentit reivindicatiu i de lluita pel progrés de les llibertats i de la democràcia en el món i amb l'objectiu d'unir esforços individuals i col.lectius d'institucions públiques i privades ia favor de l'expansió dels drets polítics, econòmics, socials i culturals per a totes les persones.

L'IDHC porta a terme tres línies de treball paral.leles i interdependents: la sensibilització i la promoció dels drets humans, l'assessorament i la formació en matèria de drets humans.  

Pel que fa als aspectes formatius en drets humans, destaquen els cursos, seminaris especialitzats, cursets per a col.lectius específics, estudis i treballs d'investigació, projectes d'anàlisi i avaluació, i conferències tant en l'àmbit local com en l'internacional.  

La formació és una de les eines més bàsiques i fonamentals en la defensa i divulgació dels Drets Humans.Aquesta convicció ha portat a l'IDHC a bolcar en els aspectes formatius en tres nivells.

Anualment s'organitza un curs en Drets Humans, a més de seminaris especialitzats, cursos per a col.lectius específics, estudis i treballs d'investigació, projectes d'anàlisi i avaluació i conferències, tant a nivell local com internacional.

Té especial interès l'intercanvi tant de persones en procés de formació com de professionals, facilitant beques i stages en formació i / o pràctiques professionals a la nostra entitat i en altres institucions, com el Consell d'Europa o les Nacions Unides

Campus i seus

Institut de Drets Humans de Catalunya
Pau Claris, 92 entl. 1a 08012 Barcelona (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Institut de Drets Humans de Catalunya
X