Cursos des de
gratis - 150€

Titulacions

4
0 Oficials 0%
4 Propies 100%

Metodologies

2
3 Presencials 75%
4 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Institut de Drets Humans de Catalunya

Sol·licita més informació
Institut de Drets Humans de Catalunya
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), va néixer fa més de vint anys a Barcelona gràcies a un grup de persones amb un clar sentit reivindicatiu i de lluita pel progrés de les llibertats i de la democràcia en el món i amb l'objectiu d'unir esforços individuals i col.lectius d'institucions públiques i privades ia favor de l'expansió dels drets polítics, econòmics, socials i culturals per a totes les persones.

L'IDHC porta a terme tres línies de treball paral.leles i interdependents: la sensibilització i la promoció dels drets humans, l'assessorament i la formació en matèria de drets humans.  

Pel que fa als aspectes formatius en drets humans, destaquen els cursos, seminaris especialitzats, cursets per a col.lectius específics, estudis i treballs d'investigació, projectes d'anàlisi i avaluació, i conferències tant en l'àmbit local com en l'internacional.  

La formació és una de les eines més bàsiques i fonamentals en la defensa i divulgació dels Drets Humans.Aquesta convicció ha portat a l'IDHC a bolcar en els aspectes formatius en tres nivells.

Anualment s'organitza un curs en Drets Humans, a més de seminaris especialitzats, cursos per a col.lectius específics, estudis i treballs d'investigació, projectes d'anàlisi i avaluació i conferències, tant a nivell local com internacional.

Té especial interès l'intercanvi tant de persones en procés de formació com de professionals, facilitant beques i stages en formació i / o pràctiques professionals a la nostra entitat i en altres institucions, com el Consell d'Europa o les Nacions Unides

Institut de Drets Humans de Catalunya
  • Institut de Drets Humans de Catalunya
    Pau Claris, 92 entl. 1a 08012 Barcelona (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te