Cursos des de
gratis - 150€

Titulacions

4
0 Oficials 0%
4 Propies 100%

Metodologies

2
3 Presencials 75%
4 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Institut de Drets Humans de Catalunya

Institut de Drets Humans de Catalunya

Sol·licita més informació
Institut de Drets Humans de Catalunya
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), va néixer fa més de vint anys a Barcelona gràcies a un grup de persones amb un clar sentit reivindicatiu i de lluita pel progrés de les llibertats i de la democràcia en el món i amb l'objectiu d'unir esforços individuals i col.lectius d'institucions públiques i privades ia favor de l'expansió dels drets polítics, econòmics, socials i culturals per a totes les persones.

L'IDHC porta a terme tres línies de treball paral.leles i interdependents: la sensibilització i la promoció dels drets humans, l'assessorament i la formació en matèria de drets humans.  

Pel que fa als aspectes formatius en drets humans, destaquen els cursos, seminaris especialitzats, cursets per a col.lectius específics, estudis i treballs d'investigació, projectes d'anàlisi i avaluació, i conferències tant en l'àmbit local com en l'internacional.  

La formació és una de les eines més bàsiques i fonamentals en la defensa i divulgació dels Drets Humans.Aquesta convicció ha portat a l'IDHC a bolcar en els aspectes formatius en tres nivells.

Anualment s'organitza un curs en Drets Humans, a més de seminaris especialitzats, cursos per a col.lectius específics, estudis i treballs d'investigació, projectes d'anàlisi i avaluació i conferències, tant a nivell local com internacional.

Té especial interès l'intercanvi tant de persones en procés de formació com de professionals, facilitant beques i stages en formació i / o pràctiques professionals a la nostra entitat i en altres institucions, com el Consell d'Europa o les Nacions Unides

    Institut de Drets Humans de Catalunya
  • Institut de Drets Humans de Catalunya
    Pau Claris, 92 entl. 1a 08012 Barcelona (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te