Cursos des de
34€ - 4.744€

Titulacions

6
0 Oficials 0%
6 Propies 100%

Metodologies

1
6 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Institut Kiwoko

Institut Kiwoko

Sol·licita més informació
Institut Kiwoko
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Mister Guau Institut és un centre educatiu amb més de deu anys d'experiència en la formació de professionals del sector dels animals de companyia que compta amb les instal•lacions i serveis de Mister Guau Center (Institut Kiwoko), el major centre d'Europa de serveis integrats per a mascotes.

El nostre equip docent està format per professionals – pedagogs, veterinaris, etòlegs clínics, dermatòlegs, ensinistradors, perruquers, entre d'altres - amb una dilatada experiència en el sector i en la formació d'auxiliars de clínica veterinària, ensinistradors i educadors canins, estilistes i personal assistent en botigues, protectores i altres nuclis zoològics.

Els cursos que impartim a la nostra escola, estan destinats a als que vulguin formar-se en l'assistència i atenció a les mascotes per aconseguir un futur professional o simplement tots aquells amants dels animals que vulguin conèixer una mica més a les seves mascotes, necessitats i bases del comportament.

A Mister Guau Institut (Institut Kiwoko) dediquem molts esforços a la vessant pràctica de la formació. Promovem convenis de pràctiques obligatòries amb empreses del sector, realitzem continues sessions pràctiques a les instal•lacions de Mister Guau - botiga, perruqueria i clínica veterinària -. Estem convençuts que les pràctiques són, a més a més, la millor manera de que els nostres alumnes coneguin el sector i arribin a integrar-se laboralment.
    Institut Kiwoko
  • Mister Guau Institut
    Concell de Cent nº 264 principal08011 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te