Cursos des de
34€ - 2.622€

Titulacions

5
0 Oficials 0%
5 Propies 100%

Metodologies

1
5 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Institut Kiwoko

Institut Kiwoko

Sol·licita més informació
Institut Kiwoko
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

L'Institut Kiwoko és una escola de formació professional, orientada al treball amb i per als animals, creada en el sí de Kiwoko, una cadena líder en el sector de botigues d'animals. Aquest centre compta amb 20 anys d'experiència, formant els millors professionals del sector, i entrenant a persones perquè ofereixin una millor cura als animals, a la seva xarxa, que inclou 128 botigues d'animals i 65 clíniques veterinàries i perruqueries canines.
A l'escola podràs aprofitar d'una àmplia varietat de cursos especialitzats: Ajudant Tècnic Veterinari, Perruqueria Canina, Educador Caní, Dependent del sector d'animals de companyia, així com d'una àmplia oferta de seminaris i monogràfics per a tots els amants de mascotes.
Kiwoko fa de la innovació una les seves banderes. Les seves botigues estan pensades com un espai d'esbarjo per a nens i majors i sobretot, siguin grans o petits, els seus establiments estan dissenyats per a cobrir totes les necessitats del teu animal.
Per a Kiwoko, la formació és més que un treball. A l'igual que tu, són amants dels animals i volen ajudar-te a que els cuidis, perquè tinguin una vida més feliç.
 
    Institut Kiwoko
  • Mister Guau Institut
    Concell de Cent nº 264 principal08011 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te