Cursos per modalitats

Serveis

Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Prácticas en empresas
Servicios de orientación

Descripció del centre


L'Institut Kiwoko és una escola de formació professional, orientada al treball amb i per als animals, creada en el sí de Kiwoko, una cadena líder en el sector de botigues d'animals. Aquest centre compta amb 20 anys d'experiència, formant els millors professionals del sector, i entrenant a persones perquè ofereixin una millor cura als animals, a la seva xarxa, que inclou 128 botigues d'animals i 65 clíniques veterinàries i perruqueries canines.
A l'escola podràs aprofitar d'una àmplia varietat de cursos especialitzats: Ajudant Tècnic Veterinari, Perruqueria Canina, Educador Caní, Dependent del sector d'animals de companyia, així com d'una àmplia oferta de seminaris i monogràfics per a tots els amants de mascotes.
Kiwoko fa de la innovació una les seves banderes. Les seves botigues estan pensades com un espai d'esbarjo per a nens i majors i sobretot, siguin grans o petits, els seus establiments estan dissenyats per a cobrir totes les necessitats del teu animal.
Per a Kiwoko, la formació és més que un treball. A l'igual que tu, són amants dels animals i volen ajudar-te a que els cuidis, perquè tinguin una vida més feliç.
 

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Experiència: El centre compta amb més de 20 anys d'experiència en formació en el sector veterinari. 
  • Món Kiwoko: Les botigues del centre disposen d'un programa de fidelització, totalment gratuït, que permet obtenir descomptes en els productes del món animal, invitacions a esdeveniments i acords especials amb els col·laboradors del Club. 
  • Fundació Kiwoko: La Fundació Kiwoko neix amb la intenció de millorar el benestar dels animals i la seva relació amb les persones. A través de la fundació, el centre ofereix formació, recerca i campanyes de sensibilització. 
  • Un extens catàleg formatiu: l'Institut Kiwoko, el centre de formació del grup Kiwoko, compta amb un gran nombre de cursos a l'abast de tots els públics, 
  • Equip expert: L'equip docent de l'Institut Kiwoko està format per professionals reconeguts pel sector, i amb una dialtada experiència en l'àmbit educatiu. 
  • Programes professionals: Els programes formatius de l'Institut Kiwoko estan adequats al contingut de les qualificacions Professionals, corresponents al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.
  • Més que una família: Podràs pertànyer a un grup de persones amb un mateix sentiment sobre el món animal
Experiència
L'Institut Kiwoko és una escola de formació professional, que acumula més de 20 anys d'experiència formant als millors professionals del sector. Al seu centre, podràs aprofitar d'una àmplia varietat de cursos especialitzats, que et permetran certificar-te com a especialista en el món animal.
Gràcies a la seva oferta formativa, podràs accedir a un gran nombre de cursos especialitzats, gaudir de la teva passió pels animals i, en un futur pròxim, convertir-te en un gran professional del sector. 
La seva xarxa de 128 botigues d'animals i 65 clíniques veterinàries i perruqueries canines et permetrà posar en pràctica els coneixements que hagis obtingut al llarg del teu curs en l'Institut Kiwoko.
Requisits d'admissió
Els cursos que ofereix el centre estan orientats al coneixement del món animal i a la capacitació per a dedicar-se professionalment al sector. No obstant això, al no tractar-se de formació reglada, no existeixen uns requisits d'admissió estrictes per als seus cursos i seminaris.
Model educatiu
Cursos presencials, especialitzats en veterinària, ensinistrament i psicologia animal
Què ofereix aquest centre
  • Una formació experta i de qualitat, que combina la teoria i la pràctica, fruit dels més de 20 anys d'experiència amb alumnes amb els quals compta el centre. 
  • Programes orientats a la capacitació professional i cursos amb diploma propi, encaminats a millorar les teves relacions amb els animals i l'estudi d'eines per a poder oferir-los una millor cura. 
  • Una xarxa de 65 clíniques veterinàries i perruqueries canines en les quals podràs posar en pràctica els teus coneixements.
A qui es dirigeix
L'Institut Kiwoko dirigeix la seva formació a totes aquelles persones que sentin interès pel món animal i vulguin dedicar-se professionalment al sector.

Cursos més populars

Campus i seus

Instal·lacions
El centre compta amb 128 botigues d'animals i 65 clíniques veterinàries i perruqueries canines repartides per tot Espanya
Mister Guau Institut
Concell de Cent nº 264 principal 08011 Barcelona

Emplena aquest formulari per a més informació

Institut Kiwoko

Sol·licita informació gratuïta

X

Enviant aquest formulari acceptes rebre informació periòdica d'Educaweb i del centre relacionada amb aquests cursos