Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Des de fa més de 30 anys, CESIF centra la seva oferta formativa en l'especialització a les indústries farmacèutica, parafarmacèutica, biotecnològica, alimentària, química, cosmètica i, en general, els sectors afins relacionats amb el sector salut. L'objectiu prioritari és la formació de professionals amb un alt nivell d'especialització a les àrees tècniques i de direcció que ofereixen les empreses d'aquests sectors. Gràcies a una metodologia eminentment pràctica, l'estudiant aconsegueix conèixer la realitat del sector i vincular directament els coneixements adquirits durant els seus estudis. CESIF compta amb claustre integrat per professionals en actiu de reconegut prestigi als seus sectors i gran experiència en llocs directius en empreses líders. Els més de 11.200 antics alumnes que s'han format a CESIF avalen una formació de qualitat especialitzada al sector salut, posicionant-nos com a referència formativa d'aquests àmbits.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• Els màsters compten amb el reconeixement de títol propi per Universitat CEU San Pablo.
• Els estudiants que ho desitgin podran realitzar un període de pràctiques en empreses dels sectors relacionats. El període mínim de les pràctiques és de 600 hores.
• Com a part complementària a tots els programes de postgrau de CESIF s'imparteix el Programa de Desenvolupament Personal, el qual està dissenyat per a la millora de l'perfil dels estudiants i la seva competitivitat en el mercat laboral, amb l'objectiu de facilitar la seva projecció professional. Cada estudiant rep un assessorament personalitzat a través dels professionals de l'departament de carreres professionals i els tutors especialitzats que imparteixen el programa.
Experiència
30 anys d'experiència i 8.300 professionals formats han convertit CESIF en una escola líder on es forma a professionals de la indústria farmacèutica, biotecnològica, alimentària, química i cosmètica.
CESIF ha col·laborat a la incorporació de més de l'90% dels seus titulats a el mercat laboral.
Model educatiu
Formació de postgrau en modalitat presencial i online especialitzada en els sectors de la indústria farmacèutica, parafarmacèutica, biotecnològica, alimentària, química, cosmètica i de tots aquells sectors afins a la sanitat.
Què ofereix aquest centre
• Els màsters inclouen pràctiques i accés a borsa d'ocupació.
• Oferta formativa en metodologia presencial i online.
• El professorat està format per professionals especialitzats en les diverses matèries que s'imparteixen.
• L'oferta formativa està formada per cursos de postgrau en modalitat presencial i online i cursos d'Executive Education.
• Beques i finançament preferencial a disposició de l'alumnat.
A qui es dirigeix
El perfil de l'alumnat variarà en funció de cada curs.
El centre t'informa
En els últims anys, la nostra institució s'ha posicionat com una de les institucions més innovadores de l'mercat educatiu iberoamericà en el Rànquing elaborat pel diari El Economista i diversos dels nostres màsters ocupen els primers llocs en el Rànquing de Millors Màsters del Diari El Mundo.

Campus i seus

CESIF, Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica,
C/ Josep Irla i Bosch 5-7, 3ª 08034 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

CESIF Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica
X