Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El creixent interès pel món i la cultura del vi, i de les begudes en general, planteja el

repte de comptar amb professionals capacitats per servir, desenvolupar i

gestionar aquest àmbit en les diferents empreses i establiments d'hostaleria.

L'objectiu del curs és formar professionals en la cultura, el servei i la gestió del vi i d'altres begudes en la restauració.


Temari del curs

  • Introducció general a les begudes
  • Anàlisi Sensorial
  • Viticultura i Enologia
  • Geografia vitivinícola nacional i internacional
  • Entorn legal
  • Gestió de celler
  • Tecnologia de servei
  • Sessions d'intensificació (visites, seminaris, conferències, ...)

Destinataris

Titulats en hostaleria o restauració. Professionals de l'hostaleria.

Metodologia

Sessions presencials i aprenentatge no presencial. Les sessions teòriques es combinen amb l'experiència pràctica.

Les trobades amb el sector, les visites tècniques, seminaris i conferències complementen el curs acadèmic.

Horari/Torn

Dues tardes a la setmana d'octubre a maig. Compatible amb l'activitat professional.

Durada

200 hores lectives.

Titulació obtinguda

Diplomes:

- Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi

- TSI-Turisme Sant Ignasi.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Sommelier

També et recomanem aquests cursos