Curs d'especialització en Sommelier

Informació del curs
Descripció
El creixent interès pel món i la cultura del vi, i de les begudes en general, planteja el
repte de comptar amb professionals capacitats per servir, desenvolupar i
gestionar aquest àmbit en les diferents empreses i establiments d'hostaleria.
L'objectiu del curs és formar professionals en la cultura, el servei i la gestió del vi i d'altres begudes en la restauració.
repte de comptar amb professionals capacitats per servir, desenvolupar i
gestionar aquest àmbit en les diferents empreses i establiments d'hostaleria.
L'objectiu del curs és formar professionals en la cultura, el servei i la gestió del vi i d'altres begudes en la restauració.
Temari
Programa;
- Anàlisi Sensorial
- Viticultura i Enologia
- Geografia vitivinícola nacional i internacional
- Tecnologia de servei
- Gestió i entorn del món vitivinícola
- Sessions d'intensificació (visites, seminaris, conferències, ...)
Metodologia
Sessions presencials i aprenentatge no presencial. Les sessions teòriques es combinen amb l'experiència pràctica.
Les trobades amb el sector, les visites tècniques, seminaris i conferències complementen el curs acadèmic.
Durada
200 hores lectives.
50 hores de visites a Cellers.
Titulació obtinguda
Diplomes:
- Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi
- TSI-Turisme Sant Ignasi.
Pràctiques
150 Hores de pràctiques opcionals.
Horari
Dues tardes a la setmana d'octubre a maig. Compatible amb l'activitat professional.
Curs d'especialització en Sommelier
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017
Barcelona
Cursos més populars