Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Curs d'especialització Sommelier

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Descripció

El creixent interès pel món i la cultura del vi, i de les begudes en general, planteja el

repte de comptar amb professionals capacitats per servir, desenvolupar i

gestionar aquest àmbit en les diferents empreses i establiments d'hostaleria.

L'objectiu del curs és formar professionals en la cultura, el servei i la gestió del vi i d'altres begudes en la restauració.


Temari del curs

Programa;
  • Anàlisi Sensorial
  • Viticultura i Enologia
  • Geografia vitivinícola nacional i internacional
  • Tecnologia de servei
  • Gestió i entorn del món vitivinícola
  • Sessions d'intensificació (visites, seminaris, conferències, ...)

Metodologia

Sessions presencials i aprenentatge no presencial. Les sessions teòriques es combinen amb l'experiència pràctica.

Les trobades amb el sector, les visites tècniques, seminaris i conferències complementen el curs acadèmic.

Horari/Torn

Dues tardes a la setmana d'octubre a maig. Compatible amb l'activitat professional.

Durada

200 hores lectives.
50 hores de visites a Cellers.

Titulació obtinguda

Diplomes:

- Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi

- TSI-Turisme Sant Ignasi.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'especialització Sommelier

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'especialització Sommelier