Curs d'especialització en Sommelier

Curs
Presencial
entre 500 € i 1000 €

Descripció

El creixent interès pel món i la cultura del vi, i de les begudes en general, planteja el
repte de comptar amb professionals capacitats per servir, desenvolupar i
gestionar aquest àmbit en les diferents empreses i establiments d'hostaleria.
L'objectiu del curs és formar professionals en la cultura, el servei i la gestió del vi i d'altres begudes en la restauració.

Temari

Programa;
  • Anàlisi Sensorial
  • Viticultura i Enologia
  • Geografia vitivinícola nacional i internacional
  • Tecnologia de servei
  • Gestió i entorn del món vitivinícola
  • Sessions d'intensificació (visites, seminaris, conferències, ...)

Metodologia

Sessions presencials i aprenentatge no presencial. Les sessions teòriques es combinen amb l'experiència pràctica. Les trobades amb el sector, les visites tècniques, seminaris i conferències complementen el curs acadèmic.

Durada

200 hores lectives. 50 hores de visites a Cellers.

Titulació obtinguda

Diplomes: - Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi - TSI-Turisme Sant Ignasi.

Pràctiques

150 Hores de pràctiques opcionals.
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona
Cursos més populars
X