Direcció de Cuina

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Descripció

Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos,
controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els
objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental.

Formació complementària:
Seminaris i tallers, visites tècniques, conferències monogràfiques, activitats
d'iniciativa social, aules professionals, taules professionals, aprenentatge-servei...
 

Temari

Mòduls 1r curs
  • Control de proveïment de matèries primeres
  • Processos de preelaboració i conservació en cuina
  • Processos de elab oració culinària
  • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
  • Gastronomia i nutrició
  • Gestió administrativa i comercial en restauració
  • Llengua estrangera: Anglès
  • Segona llengua estrangera: Francès
  • Formació i orientació laboral
  • Processos de servei

Mòduls 2n curs
  • Processos de preelaboraciói conservació en cuina
  • Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
  • Processos d'elaboració culinària
  • Gestió de la producció en cuina
  • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
  • Gestió administrativa i comercial en restauració
  • Recursos humans i direcció d'equips en restauració
  • Llengua estrangera: Anglès
  • Segona llengua estrangera: Francès
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Projecte de direcció de cuina

Durada

1.683 Hores Lectives

Titulació obtinguda

Tècnic/a Superior en Direcció de cuina

Pràctiques

350 Hores en empreses del sector

Perspectives laborals

Director d'aliments i begudes. Director de cuina. Cap de producció en cuina. Cap de cuina. Segon cap de cuina. Cap d'operacions de càtering. Cap de partida. Cuiner. Encarregat d'economat i celler.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Direcció de Cuina
També et recomanem aquests cursos
X