Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
entre 250 € i 500 €

Descripció

Objectiu:
Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments.
Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.

Temari

Mòduls 1r curs
  • Ofertes gastronòmiques
  • Preelaboració i conservació d'aliments
  • Operacions bàsiques bar i cafeteria
  • Operacions bàsiques en restaurant
  • Servei en bar i cafeteria
  • Tècniques de comunicació en restauració
  • Seguretat i higiene
  • Llengua estrangera: Anglès
  • Segona llengua estrangera: Francès
  • Formació i orientació laboral

Mòduls 2n curs
  • Preelaboració i conservació d'aliments
  • Tècniques culinàries
  • Operacions bàsiques en restaurant
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
  • Tècniques de comunicació en restauració
  • El vi i el seu servei
  • Llengua estrangera: Anglès
  • Segona llengua estrangera: Francès
  • Projecte de síntesi

Mòduls 3r curs
  • Tècniques culinàries
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
  • Productes culinaris
  • Servei en restaurants i esdeveniments especials
  • Postres en restauració
  • El vi i el seu servei
  • Formació i orientació laboral
  • Projecte de síntesi
  • Llengua estrangera: Anglès
  • Segona llengua estrangera: Francès

Durada

2.871 Hores Lectives

Titulació obtinguda

Tècnic/a en Hostaleria, especialitats en Cuina i Servei. Certificat d'expert en vins i cava.

Pràctiques

500 Hores en empreses del sector

Perspectives laborals

Cambrer. Maître. Sommelier. Director de restaurant. Cuiner. Cap de cuina. Director de begudes i alimentació. Barman. Ajudant de cuina i economat i altres relacionades amb la professió.
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona
Cursos més populars
X