Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Distribució extraordinària conjunta i temporal autoritzada pel Departament

d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.



objectiu

Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments.

Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.



Formació en centres de treball

500 hores de pràctiques en empreses del sector



formació complementària

Seminaris i tallers, visites tècniques, conferències monogràfiques, activitats d'iniciativa social, ....



ACCÉS A ESTUDIS SUPERIORS

CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ EN ALTA CUINA, SOMMELIER, PASTISSERIA

I DIRECCIÓ DE RESTAURANTS.

CAS (CURS D'ACCÉS A CFGS)

Veure més

Temari del curs

Mòduls 1r curs
   ofertes gastronòmiques
   Preelaboració i conservació d'aliments
   Operacions bàsiques bar i cafeteria
   Operacions bàsiques en restaurant
   Servei en bar i cafeteria
   Tècniques de comunicació en restauració
   Seguretat i higiene
   Llengua estrangera: Anglès
   Formació i orientació laboral

Mòduls 2n curs
   Preelaboració i conservació d'aliments
   tècniques culinàries
   Operacions bàsiques en restaurant
   Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
   Tècniques de comunicació en restauració
   El vi i el seu servei
   Llengua estrangera: Anglès
   Segona llengua estrangera: Francès
   Projecte de síntesi

Mòduls 3r curs
   tècniques culinàries
   Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
   productes culinaris
   Servei en restaurants i esdeveniments especials
   Postres en restauració
   El vi i el seu servei
   Formació i orientació laboral
   Projecte de síntesi
Veure més

Horari/Torn

Tarda de dilluns a divendres.

Durada

2.871
Hores Lectives
500
Hores en empreses
del sector

Titulació obtinguda

Tècnic/a en Hostaleria, especialitats en Cuina
i Servei

Perspectives laborals

Cambrer. Maître
Sommelier. Director de
restaurant. Cuiner.
Cap de cuina. Director de
begudes i alimentació.
Barman. Ajudant de cuina i
economat i altres relacionades
amb la professió.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)