Serveis

Campus virtual

Descripció del centre

LINKIA FP és la primera agrupació de centres oficials de Formació Professional que s'uneixen per poder oferir els seus Titulacions oficials en modalitat online.

Tots els centres que formen part de LINKIA FP estan avalats per una llarga experiència en la Formació Oficial presencial i estan autoritzats per impartir la Formació Professional a Distància i examinar als seus alumnes sense necessitat que aquests hagin de presentar-se a les proves lliures.

En LINKIA FP apostem per una formació de qualitat, creient en el futur dels nostres alumnes i oferint-los tots els recursos necessaris i el suport d'un equip docent disposat a acompanyar-los i instruir-durant tot el seu trajecte formatiu.

Per això, en LINKIA FP ens mantenim en constant adaptació als canvis i a l'evolució de les tecnologies, del mercat laboral i de la societat en general. Perquè som conscients que l'educació significa adaptar-se a un món que canvia constantment.

La nostra missió:
Formar els alumnes en un entorn virtual basat en dos grans pilars: qualitat i calidesa. Amb una metodologia innovadora i en constant evolució, l'objectiu d'LINKIA FP és que els alumnes assoleixin adquirir totes les competències necessàries per accedir al mercat laboral amb un perfil competitiu capaç de satisfer les demandes actuals.

Els nostres valors:
Qualitat: Oferir als alumnes uns materials i recursos per a l'aprenentatge que resultin dinàmics, una programació i oferta formativa adaptats a les necessitats del mercat laboral i un servei tecnològic accessible i funcional.

Calidesa: Oferir a l'alumne un servei integral, interactiu i individualitzat mitjançant un tipus de formació en què la distància física es supleix amb una virtualitat a través d'un concepte de formació online proper, en el qual l'alumne es senti en tot moment recolzat i acompanyat per l'equip docent.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Pràctiques en empreses líder en el seu sector.
Què ofereix aquest centre
Titulacions oficials aprovades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Campus i seus

Linkia FP
C/ Pelai 7 08001 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X