Descripció del centre

MICRO OBERT, Centre d'Estudis de Ràdio, Televisió, Doblatge i Cinema, es crea el 1988 amb la finalitat d'oferir a les noves generacions de comunicadors una formació professional i actualitzada.  
Des de llavors, els nostres cursos han destacat pel seu caràcter eminentment pràctic, en els quals cada alumne / a té l'oportunitat de viure, de manera directa els diversos processos pels quals transcorre tota la producció audiovisual.  
El Centre té les instal.lacions i l'equip tècnic necessari per a permetre el desenvolupament íntegre de cadascuna de les especialitats que es contemplen en els plans d'estudis.  
Disposem de dos locutoris, estudi de doblatge, laboratori de so digital, plató de televisió, sala de redacció amb ordinadors i teletip de recepció de notícies de l'Agència EFE, internet, etc.  
D'altra banda, Micro Obert ha aconseguit reunir en el seu equip docent, un exclusiu grup de professionals, tots ells en actiu i amb una dilatada trajectòria en el món de la comunicació, capaços de transmetre a l'alumnat tota la seva experiència i coneixement  

Campus i seus

Micro Obert
Pau Claris 91, baixos 08012 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X