Observatori de Responsabilitat Social Corporativa

Observatori de Responsabilitat Social Corporativa

Campus, seus i serveis
L'Observatori ofereix formació especialitzada i divulgativa per promoure la implantació de la RSC.
Una societat ben informada i formada és essencial per a un bon desenvolupament de la responsabilitat social corporativa.
Des dels seus inicis funciona com una plataforma per a la cooperació i investigació per potenciar la RSC a les empreses, de sensibilització i de seguiment de les polítiques públiques i les seves aplicacions pràctiques.
Els socis de l'Observatori de RSC són organitzacions de la societat civil amb un ampli suport social que treballen per la transformació social: ONG, associacions de consum i sindicats. Totes elles treballen en diferents àmbits de la responsabilitat social i legitimen amb el seu suport la necessitat d'aquesta plataforma per a l'impuls de la RSC en la societat.

Objectius:
  • Sensibilitzar la població sobre l'efecte positiu que sobre la societat té la RSC i sobre quines són les autèntiques tendències i actuacions de l'àmbit empresarial.
  • Realitzar un seguiment de les iniciatives polítiques que s'adoptin en matèria de RSC, així com l'aplicació pràctica en els diferents nivells de l'Administració pública.
  • Observar i establir una valoració del desenvolupament i implantació de la RSC a casa nostra.
  • Potenciar la posada en pràctica de polítiques reals de RSC a les empreses i altres organitzacions nacionals.
  • Servir de plataforma de discussió i d'intercanvi d'informació i idees sobre RSC, per obrir vies de comunicació dins el tercer sector i cap al sector públic i privat, configurant un centre de pensament que sigui alhora generador d'opinió.
    Observatori de Responsabilitat Social Corporativa
  • Observatori de Responsabilitat Social Corporativa
    C/ Bravo Murillo 178- 4º28020 Madrid
Altres centres que poden interesar-te