Descripció del centre

Amb Penta Learning troba la millor manera per aprendre aquelles aptituds que et fan destacar en el sector laboral. Som experts en formació i t'oferim cursos per al desenvolupament personal i professional. De l'experiència en el sector docent neix una marca jove i competent en tots els sectors.

Més de 100.000 alumnes avalen la nostra experiència. Encara no ets Penta Learner?
Descobreix les múltiples oportunitats que posem al teu abast.

El nostre equip de docents titulats estudia totes les teves necessitats perquè puguis treure el màxim rendiment dels nostres cursos. Tutors qualificats donen suport el nostre segell de qualitat. Un equip humà dedicat a les novetats en el sector de la formació, un treball constant per oferir-te dia a dia un contingut actual i dinàmic.
És important associar un servei o producte amb el compromís i la respectiva satisfacció de l'alumne.

Amb les nostres aules adaptades, podràs rebre tot l'aprenentatge necessari per aprofitar els nostres cursos i l'experiència docent dels nostres tutors. Diferents àrees per escollir una formació de qualitat. Analitzem les necessitats de manera personalitzada per aconseguir el millor desenvolupament de cada alumne.
Volem donar-te la solució als teus reptes docents.

La secció en línia de la nostra formació consta de diferents característiques docents. Una plataforma única i eficaç amb un campus personalitzat i exclusiu. Disposem de diferents píndoles formatives on podràs aprendre gràcies a vídeos interactius que et faran descobrir els avantatges que t'ofereix la marca Penta Learning.

Campus i seus

Penta Learning
C/ Isabel de Villena nº 30 08401 Granollers (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X