Serveis

Laboratori
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

QEV Technologies és una empresa privada són seu a Montmeló (Barcelona) nascuda després de més de 15 anys d'experiència en el sector Motorsport per donar suport a la competició elèctrica i traslladar aquest coneixement al desenvolupament de súper esportius elèctrics (From Race to Road).

Encara QEV Technologies es troba situada a Montmeló, dóna serveis a tot el món, i està formada per professionals del món del motor i la competició amb dilatada experiència. Entre les tasques habituals de l'empresa es troben el proporcionar suport tècnic a equips de competició o a marques d'automòbils, sent pioners en l'ús i desenvolupament de tecnologia elèctrica per a l'ús en automoció.
També ofereix serveis de formació per preparar la propera generació d'enginyers i mecànics de competició.
Els alumnes tenen una taxa d'inserció laboral en el món de la competició del 80%.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• La seu de la companyia es troba a escassos metres del Circuit de Montmeló i compta amb tecnologia punta: un simulador on es preparen les curses de Fórmula I, un departament d'enginyeria amb més de 50 persones, i un banc de motors i de sistemes de propulsió elèctrics.
• Les pràctiques en un equip real de treball, en Fórmula I o en un projecte de cotxe elèctric, són el factor diferenciador d'aquest centre.
Experiència
• QEV Technologies posa en marxa el 2019 la cinquena edició del seu projecte de formació (les quatre primeres sota la marca Campos Racing) de mecànics i enginyers, amb l'objectiu de trobar als millors talents per seguir creixent en el món del motor. Amb un temari configurat per professionals amb dècades d'experiència i alta reputació, l'empresa es marca com a objectiu cobrir l'absència d'un programa formatiu de qualitat a Espanya, per evitar que els alumnes hagin de viatjar fins al Regne Unit o Alemanya per formar-se i hagin de desemborsar altes sumes econòmiques.
• L'equip que forma QEV Academy coneix perfectament quins són els principals coneixements que un alumne ha d'adquirir per ser un mecànic o enginyer especialitzat en el món del motor. Els professors, entre els quals estan Joan Orús, Toni Cuquerella o Albert Fàbrega, tenen dècades d'experiència i es mantenen a dia d'avui actius en diferents equips de competició, el que garanteix que coneguin a la perfecció la professió en l'actualitat i la tendència cap a la qual va la indústria.
• El 80% dels alumnes troben trabajoen el món de la competició.
Requisits d'admissió
Superar una prova d'admissió i tenir algun dels següents perfils professionals:
• Titulat o estudiant d'Enginyeria.
• Titulat o estudiant de cicle formatiu d'automoció.
• Professionals d'automoció.
• Pilots o expilots.
Instal·lacions
QEV Technologies compte en les seves instal·lacions amb la tecnologia més avançada: un simulador per preparar curses de Fórmula I, un departament d'enginyeria i un banc de motors i de sistemes de propulsió elèctrics.
Què ofereix aquest centre
• El professorat està format per professors amb una àmplia experiència en competició, com són Andrés Castillo, Toni Cuquerella, Albert Fàbrega i Esteban Guerrieri.
• El centre ofereix una oferta formativa especialitzada en Motorsport & e-Racing:
o Curs Superior Universitari Tècnic Especialista en Motorsport & e-Racing
o Màster en Motorsport & e-Racing
• Els cursos s'imparteixen en metodologia presencial.
• QEV Technologies ofereix pràctiques reals en carrera i e-industry, amb l'objectiu d'adquirir experiència laboral real.
• QEV Technologies ofereix els últims avenços en tecnologia: un simulador per preparar curses de Fórmula I, un departament d'enginyeria i un banc de motors i de sistemes de propulsió elèctrics.
• Grups d'estudi reduïts.
A qui es dirigeix
EV Technologies dirigeix la seva oferta formativa a aquelles persones que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en el món de la competició com mecànics o enginyers.

Cursos més populars

Campus i seus

QEV Technologies
C/ Rec del Molinar, 11 08160 Montmeló (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

QEV Technologies
X