Descripció del centre

L'any 1999, Mónica Trueba, diplomada en piano pel conservatori del Liceu, va obrir un estudi musical al qual va denominar la sala ja que en aquests temps només tenia habilitada una gran sala. En els seus inicis només s'oferien classes de piano, especialment per a adults. D'una manera natural aquests adults van ser portant als seus fills i aquests a altres nens i pares. Això va fer incrementar la demanda de classes de nous instruments. L'estudi va agafar per si només la forma d'escola i poc a poc va anar creixent en oferta, alumnes i amics.

Així es va crear el que avui és l'escola, un espai per a la creativitat i la sensibilitat musical al barri del Poble-sec, la qual avui ja ofereix una gran varietat d'activitats.

Els ensenyaments impartits a la nostra escola, no comporten l'obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional. No obstant això, en les nostres aules s'imparteixen tots els nivells, des d'infantil fins a superior a més dels cursos de preparació per a les proves d'accés als conservatoris mitjà i superior, escoles privades de música, dansa i teatre. No hi ha límit d'edat, només es demana il·lusió, ganes i compromís.

Comptem amb un gran equip docent, titulats, amb experiència i compromesos amb el projecte i la formació dels seus alumnes.

Campus i seus

La Sala Escola de Música del Poble Sec
Blasco de Garay, 40 08004 Barcelona

Vídeos La Sala Escola de Música del Poble Sec

Altres centres que et poden interessar

X