Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Un centre universitari pioner a Catalunya. La Salle - Campus Barcelona és una institució catalana d'inspiració cristiana fundada pels Germans de les Escoles Cristianes.
 
Els primers estudis universitaris a La Salle Bonanova daten de 1903, època en la qual funcionaven les especialitats d'Enginyeria Elèctrica, Mecànica i Química.
 
La Salle en aquelles èpoques ja va ésser una Escola pionera al país a l'hora de satisfer les demandes de la indústria catalana.

Dotem als alumnes, que provenen de diferents cultures i religions, d'una profunda capacitat investigadora i amb els fonaments necessaris per tractar amb les diferents tecnologies existents a la societat actual.

La missió de La Salle Campus Barcelona és oferir una formació de qualitat d'alt nivell en un marc global, amb el propòsit de dotar als alumnes del coneixement, habilitats i experiències necessàries per aconseguir ser altament efectius en el desenvolupament de les seves carreres professionals.
 
A La Salle Campus Barcelona formem professionals amb un alt compromís ètic i amb els valors necessaris per ser innovadors, saber adaptar-se als canvis i liderar les transformacions d'una societat en continu desenvolupament.
 
Els principals objectius del nostre centre universitari són:
  • Transferir coneixement als alumnes que s'incorporen als nostres programes educatius.
  • Transferir capital humà a la societat, a través de la incorporació dels nostres graduats en les organitzacions. 
  • Transferir els últims avenços en tecnologia per crear valor en aquells llocs on siguin útils i necessaris.
  • Transferir empreses creades al Parc d'Innovació Tecnològica i Empresarial, per contribuir al desenvolupament del teixit empresarial.

Campus i seus

La Salle - Universitat Ramon Llull
08022 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

La Salle - Universitat Ramon Llull
X