Descripció del centre

The Bass Valley Astúries és un centre acadèmic que neix amb l'objectiu d'oferir formació musical especialitzada, en format intensiu, on professionals en actiu es converteixen en instructors, diferenciant-se així de la resta de centres de formació musical.
The Bass Valley Barcelona amplia la formació intensiva de la nostra seu asturiana amb cursos de llarga durada especialitzats en DJ i Producció Musical. L'escola es complementa amb The Room, un estudi de mastering i mescla, The Lab, un estudi de producció musical i The Garage, un club i sala de concerts. Tot això converteix The Bass Valley en un lloc idoni on desenvolupar les capacitats integrals de l'alumne i posar en pràctica els coneixements adquirits en les classes. A més, aquests estudis ofereixen serveis de Mastering, Mescla i Producció, a djs, productors, i empreses del sector audiovisual.

Característiques

Què ofereix aquest centre
The Bass Valley Barcelona és un centre integral , on els artistes poden desenvolupar la seva carrera en totes les seves vessants, buscant que la formació sigui el més pràctica possible, dissenyant lesàrees de treball per a complir amb aquesta premissa.
Per a això comptem amb unes instal·lacions equipades al màxim nivell, que ens permeten el desenvolupament de la nostra activitat docent amb les eines més adequades, ja sigui a la nostra aula polivalent, el nostre estudi de producció musical (The Lab), el nostre estudi de mastering professional (The Room) o les nostres cabines de Dj (The Cavis)
La seu de Barcelona acollirà dos cursos de llarga durada DJ i Producció Musical, sense renunciar a l'esperit original The Bass Valley afegint tallers especialitzats i formació addicional de la mà d'artistes i professionals en actiu, en format intensiu complementari al nostre sistema de mòduls, per a aconseguir així una experiència formativa total.

Campus i seus

The Bass Valley
MASSIS DE MONTSERRAT 2 08840 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X