Cursos des de
consultar preu

Titulacions

30
14 Oficials 47%
16 Propies 53%

Metodologies

1
30 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
CEPI-BASE

CEPI-BASE

Sol·licita més informació
CEPI-BASE
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
CEPI-BASE és una acadèmia privada especialitzada en l'àmbit de les noves tecnologies amb més de 25 anys d'experiència. L'acadèmia va ser fundada el 1986 i té la seva única seu al centre de la ciutat de Barcelona.
CEPI-BASE té com a objectiu estar sempre al dia dels canvis i actualitzacions en l'àmbit de la informàtica. D'aquesta manera aconsegueixen ser un dels centres de Formació en informàtica més adaptats al canvi i les noves tecnologies, oferint un servei formatiu de qualitat a empreses i particulars. Dins de camp de la informàtica, ofereixen programes formatius en Ofimàtica, Disseny Gràfic, Disseny Web, Programació, AutoCAD, 3D Studio MAX, etc.
CEPI-BASE compta amb la certificació Certiport Authorized Testing Center (CATC ™), de manera que podràs accedir a certificacions oficials des de les aules del centre. A més, és un centre homologat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per la qual cosa s'ofereixen programes formatius destinats a persones treballadores aturades.
CEPI-BASE pretén contribuir realment amb la seva formació en informàtica a la millora del rendiment dels treballadors, incrementant l'eficiència de la seva empresa.
    CEPI-BASE
  • CEPI-BASE
    C/. Balmes, 114 bajos08008 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te