Sol·licita informació
TOP aul@

TOP aul@

Sol·licita informació

Descripció del centre

Centre especialitzat en cursos sanitaris.

TOP aul @ és un centre especialitzat en formació professional contínua que aposta per la formació presencial de qualitat i les noves metodologies d'aprenentatge. Ens dirigim a adults amb o sense estudis que vulguin ampliar els seus coneixements i progressar en la seva carrera professional.
Considerem la formació com l'eina bàsica per assolir la llibertat, millorar l'ocupabilitat i en definitiva, aconseguir el desenvolupament personal i professional ple, sense que l'edat suposi una barrera.

Més enllà d'impartir amplis continguts curriculars teoricopràctics, considerem que la motivació, el suport i l'acompanyament són els tres pilars bàsics per aconseguir l'èxit. Per això, podràs comptar amb el nostre equip humà per ajudar-te i assessorar-te tant en el camí de l'aprenentatge com en la posterior inserció laboral.

Cursos més populars

Serveis

Borsa de treball
Pràctiques a empreses
Vegeu més 

Característiques

Què ofereix aquest centre

  • Comptem amb modernes instal·lacions adaptades a les necessitats dels alumnes, equipades amb els materials necessaris per desenvolupar les pràctiques professionals. A més, hem invertit en les noves tecnologies de la informació per aconseguir que el centre i l'alumnat es comuniquin en temps real.
  • Oferim metodologies didàctiques modernes, àmplies i personalitzades que fomenten la retroalimentació dels alumnes, aconseguint així els millors resultats d'aprenentatge, tant individuals com col·lectius.
  • Per tal de complementar els coneixements teòrics adquirits, gestionem un període de pràctiques externes en centres col·laboradors de reconegut prestigi, per apropar l'experiència del mercat laboral real.
  • Per assolir els teus objectius, posem a la teva disposició un ampli ventall d'horaris dissenyats perquè puguis conciliar la teva vida familiar i laboral amb els estudis, oferint horaris de matins, tardes, nits o dissabtes.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X