Descripció del centre

El Centre Educatiu Túrbula va començar les seves activitats acadèmiques l'any 1960, fundada pel senyor Rafael Garcia Villanueva als locals de la Gran Via de les Corts Catalanes núms. 4 i 6 de Sant Adrià. Fa, doncs, gairebé 50 anys que ens dediquem a l'ensenyament.

Durant tots aquests anys han passat per les nostres aules molts alumnes que avui dia desenvolupen tota mena de tasques dins la nostra societat. Molts dels nostres alumnes són fills d'antics alumnes del centre i part del personal del centre és exalumne.

El curs 1999/2000 vam inaugurar el nou edifici a la Carretera de Mataró. Dotat amb modernes instal•lacions i equipaments, renovats constantment, ens permet donar una nova dimensió a l'Escola que ens fa mantenir la posició de lideratge a Sant Adrià de Besòs. Avui, som moltes famílies lligades per un desig comú: que els nostres fills rebin una educació integral, racional i lliure que desenvolupi equilibradament la persona, amb sensibilitat cultural i un alt nivell de coneixements.

Durant els últims anys hem incrementat l'oferta educativa del centre amb l'objectiu de facilitar tota una carrera formativa al major nombre d'alumnes possible. Així, un alumne pot començar amb nosaltres la seva etapa escolar als 3 anys i finalitzar-la al Batxillerat, amb l'objectiu d'ingressar a la Universitat, o bé seguir amb nosaltres cursant un Cicle Formatiu de Grau Superior, que el permetrà iniciar la seva vida professional amb una elevada qualificació professional.

Cada dia encarem el futur amb l'objectiu d'augmentar l'arrelament i el prestigi de l'Escola dins el panorama cultural i social de Sant Adrià, col·laborant activament en el desenvolupament dels nous reptes que la nostra societat planteja. 
 

Campus i seus

Túrbula
Ctra. de Mataró, 26 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X