Descripció

Ara és el millor moment de formar-se en un sector en ple procés de renovació que t'ofereix importants oportunitats laboralsLa Generalitat de Catalunya, a través de la Ley18/2007, del dret al'habitatge, i del Decret 12/2010, de 2 de febrer, ha regulat l'accés a la professió d'Agent Immobiliari. A partir d'ara, l'exercici d'aquesta professió requereix acreditar una sèrie de requisits, entre els quals hi ha la capacitació professional, que pot obtenir directament a través de la formació en el nostre Centre. Aconseguint La titulació exigida per a l'exercici de la professió.

Veure més

Temari del curs

MATÈRIES D'ESTUDI

     Dret immobiliari
     valoracions immobiliàries
     fiscalitat immobiliària
     màrqueting Immobiliari
     mòdul Catalunya

Objectius

Aconseguir la capacitació professional i obtenir la titulació que li permeti crear la seva pròpia agència immobiliària, o bé treballar per a qualsevol empresa del sector immobiliari. El curs està recomanat per a tots aquells professionals (assessors d'assegurances, assessors fiscals, comptables, laborals ....) que vulguin ampliar els serveis que actualment estan oferint.

Titulació obtinguda

Un cop superat el curs rebràs el diploma d'Estudis d'Empresa de Agent Immobiliari i gestió de la propietat reconegut per la Secretaria d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya

Perspectives laborals

Assessorament immobiliari
Comercial en sector immobiliari
Crear la teva pròpia empresa immobiliària

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Agent Immobiliari "AICAT"

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Agent Immobiliari "AICAT"