Anglès Nivell A1.A

1091 Persones estan visitant aquest curs
Gratuït
Sol·licita informació
GEXTION
Anglès Nivell A1.A
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
30 hores
Gratuït

Descripció

Apunta't al nostre curs d'Anglès i acredita el teu nivell, ja saps que és una cosa bàsica per ser més competitius, no esperis més.
Curs presencial 100% subvencionat dirigit a treballadors en actiu que pertanyin al Sector Comerç.

Temari


Unitat 1

Objectius: Introduir el vocabulari i estructures a través d'una sèrie d'exercicis interactius tals com a associació d'imatges, comprensió auditiva de diàlegs curts, reals i pràctica d'escolta dirigida per estudiants amb els elements de vocabulari.

Funcions: Introduir el present simple afirmativa del verb 'To Be', Ortografia, L'alfabet, a través d'una sèrie d'exercicis de gramàtica interactius, escoltar i repetir frases útils.

Objectius: Consolidar el que s'ha estudiat en les lliçons anteriors a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara la comprensió auditiva de diàlegs curts, reals i pràctica d'escolta dirigida per estudiants amb els elements de vocabulari. Escriure activitats com ara l'ompliment correcte de les paraules, completar les frases, doblatge de cinema.
Activitats addicionals.

Unitat 2

Objectius: Introducció i vocabulari a través d'una sèrie d'exercicis interactius tals com a associació d'imatges, comprensió auditiva de diàlegs curts, reals i pràctica d'escolta dirigida per estudiants: forma afirmativa, curta, parlant de les edats, el vocabulari i les introduccions: tercera persona. Associació de frases i paraules amb les imatges i les activitats de gramàtica corresponents, com a preguntes d'aparellament o completar oracions, omplir buits.

Funcions: introducció i estructures de frases a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara la pràctica d'escoltes dirigida per estudiants amb els elements de vocabulari com la família i la llar, Nombres 0-10, escoltar, escriure i la pronunciació: escoltar i repetir.

Objectius: Consolidar el vocabulari, les estructures i la gramàtica a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara completar les frases, triar la paraula correcta o l'opció, l'activitat d'escoltar, i doblatge de la pel·lícula de les estructures prèviament estudiades: el verb 'To Be' en sentit afirmatiu forma curta, números 1-10, vocabulari relacionat amb l'edat, la família i la llar.
Activitats addicionals.

Unitat 3

Objectius: Introducció de vocabulari a través d'una sèrie d'exercicis interactius tals com a associació d'imatges, comprensió auditiva de diàlegs curts i reals, pràctica d'escolta dirigida per estudiants amb els elements de vocabulari Estructures i funcions, adjectius, el verb ser: informació personal estesa afirmativa i l'ús correcte dels pronoms subjecte parlant de països i nacionalitats, pronunciació de frases: escoltar i repetir Associació de frases i paraules amb les imatges corresponents.

Objectius: Estudiar i praticar les frases gramaticals i útils a través d'una sèrie d'exercicis interactius sobre el verb ser: formes afirmativa, Determinants d'informació personal: un / a. Activitats: pronunciació de frases útils: escoltar i repetir Associació de frases i paraules amb les imatges corresponents en un joc de preguntes i respostes.

Objectius: consolidar i revisar el vocavulario i estructures a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara escoltar i escriure, Pronunciació: escoltar i repetir, triar la paraula correcta i completar la frase. El verb 'To Be': formes afirmativa, llargues i curtes, Parlar de cognoms, Determinants d'informació personal: un / a, cognoms, ortografia Expressant similitud: països i nacionalitats.

Activitats addicionals.

Unitat 4

Objectius: Introduir vocabulari i estructures a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara associació / d'imatges, comprensió auditiva de diàlegs curts i reals i pràctica d'escoltar dirigida per estudiants amb els elements de vocabulari, estructures i funcions d'adjectius, el verb ' To Be ': formes interrogativa i negativa, parlar de llocs de treball: informació personal estesa. Plurals i pronoms demostratius: aquest / aquests. Vocabulari per parlar i preguntar sobre més nacionalitats: Pronunciació de frases: escoltar i repetir.

Objectius: Aprendre i practicar la gramàtica a través d'una sèrie d'exercicis interactius sobre el verb 'To Be': formes interrogativa i negativa, llocs de treball, Determinants: aquest / aquests pronoms interrogatius: què a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara omplir buits o escolliu la paraula correcta, etc., i també Pronunciació: escoltar i repetir.

Objectius: Consolidar i revisar el vocabulari, la gramàtica i les estructures prèviament estudiades a través d'una sèrie d'exercicis interactius com ara, escoltar i escriure, pronunciació de frases útils escoltant i repetint, l'elecció d'una opció, per omplir llacunes, etc. , en el verb 'Sea': formes interrogativa i negativa llocs de treball: informació personal estesa, Determinants: aquest / aquests, plurals, Comprensió auditiva.

Activitats addicionals.

Destinataris

Curs dirigit a treballadors en actiu i autònoms, Sector Comerç.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Titulació obtinguda

Diploma d'aprofitament pel Consorci de Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.
Campus i seus: GEXTION
GEXTION
C/BALMES 89-91 8º-6ª 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X