Estudiar anglès online

1038 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
OCEANO IDIOMAS
Estudiar anglès online
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Vols aprendre anglès d'una manera àgil, ràpid i efectiu? T'agradaria enlairar el domini en la llengua anglesa amb un curs a l'abast de tots els nivells? Si has respost afirmativament, segurament teniu interès en realitzar aquesta formació dissenyada pel centre d'estudis Oceà Idiomes, que et prepara per obtenir els títols oficials A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Tant si vols iniciar-te en la llengua anglesa, com si vols enriquir la teva comprensió oral i escrita amb nivells més avançats, aquest versàtil curs t'ofereix la possibilitat d'estudiar l'idioma amb un mètode innovador i amb l'assistència d'un professorat altament qualificat en aquest tipus de imparticiones. La formació s'imparteix a distància i amb total flexibilitat horària, es fonamenta en l'ús d'eines multimèdia capaços de reconèixer la teva veu. Aquesta solució interactiva posarà a l'abast tots els materials i activitats que faràs servir per millorar en el teu nivell d'anglès, aprenent d'una manera pràctica i mentre corregeixes en temps real teus errors de pronunciació.

Ni la gramàtica ni el lèxic seran una mica avorrit, ja que tindràs un DVD amb vídeos interactius per millorar la teva comprensió i ús de l'anglès mentre aprens paraules i estructures noves. També tindràs un llibre d'activitats, l'Activity Book, per practicar amb exercicis per a cada tema, i un USB amb fitxers d'àudio per a les activitats de comprensió oral, els listennings. I per si necessites ajuda, tindràs un professor virtual que resoldrà qualsevol dubte que tinguis.

Temari

El mètode d'aprenentatge com a base principal un autèntic llargmetratge d'acció, una història de suspens que envolta l'alumne, atrapa el seu interès i el submergeix en una infinitat de situacions molt propícies per a la pràctica de l'idioma.
Fins ara, els mètodes habituals en l'ensenyament de l'anglès parteixen d'un llenguatge summament limitat, al voltant del qual s'acobla un argument que resulta molt forçat. O parteixen de seqüències inconnexes que, encara que contenen tot el vocabulari, provoquen avorriment i desinterès.
El nostre mètode està basat en un veritable guió de pel · lícula, una narració trepidant creada i produïda especialment per aconseguir una veritable immersió lingüística.
Guionistes, pedagogs, professors d'idiomes, editors ... han treballat colze a colze per crear la base més sòlida sobre la qual construir tot el sistema d'aprenentatge de la llengua.
A partir d'aquí, l'aplicació multimèdia en CD-ROM s'encarrega de posar en marxa, gràcies a un avançat mòdul de reconeixement de veu, tots els recursos pràctics per corregir la pronunciació de l'alumne i guiar-lo a través de la seva adquisició de l'idioma.
A més dels CD-ROM, el mètode es complementa amb eines d'aprenentatge en tots els suports:
DVD-Vídeos interactius: propostes d'activitats de comprensió i ús de l'anglès a través del sistema Interactive Viewing (visionat interactiu)
Activity Books: suport tradicional amb informació gramatical i propostes d'exercicis
Àudios: fitxers d'àudio gravats en USB memory stick, per escoltar els diàlegs en ??qualsevol lloc i reforçar la pràctica del listening
rigor Pedagògic
El mètode treballa a fons totes les habilitats requerides per Cambridge i TOEFL:
Reading
Writing
Speaking
Listening
Use of English
Ha estat creat pels millors especialistes en l'ensenyament de l'anglès a hispanoparlants.

Destinataris

Cursos personalitzats
Aprendràs anglès al teu ritme, on i quan vulguis
Oceà Idiomes t'ofereix un mètode que s'adapta a cada persona:
- Per als que mai han estudiat anglès.
- Per als que tenen coneixements previs de l'idioma.
- Per a totes les edats.
- Per a famílies.
- Per a empreses.
- Per a estudiants.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Estudiar anglès online
OCEANO IDIOMAS
Campus i seus: OCEANO IDIOMAS
OCEANO IDIOMAS
TODA ESPAÑA 08017 TODA ESPAÑA (Barcelona)
Sol·licita informació
X