Auxiliar Administratiu

1025 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Auxiliar Administratiu
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Si vols treballar com a Auxiliar administratiu en l'Administració Pública ara és el moment de preparar-te les oposicions ja que anualment es convoquen moltes places per a aquest cos. Com a Auxiliar administratiu podràs treballar en Ajuntaments, Universitats públiques, Diputació i diversos Departaments de la Generalitats realitzant tasques d'oficina com atenció telefònica, registre... Si vols aconseguir una plaça com a auxiliar administratiu Aulamestre t'ofereix la possibilitat de preparar-te per a que superis amb èxit les oposicions.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials en horari de matí i tarda, realització de cassos pràctics, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.També adaptem el curs en funció dels requisits que es demanen a la convocatòria ja que al ser una oposició de caràcter local els requisits d'accés o bé el temari poden variar.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola o pertànyer a un Estat membre de la Unió Europea. Haver complert els 16 anys i no haver superat l'edat de jubilació forçosa. Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Nivell C de Català. (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l'execució de les seves funcions.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X