MASTERD Profesionales

Curs d'Auxiliar d'Educació infantil

MASTERD Profesionales

Descripció

Curs per treballar en escoles bressol.

Tenir passió pels més petits és l'únic requisit indispensable per fer aquest Curs d'Auxiliar d'Educació Infantil a MasterD. L'educació infantil comprèn sis cursos, des dels 0 als 6 anys, i té un caràcter voluntari. S'organitza en dos cicles educatius de tres cursos cadascun: el primer comprèn fins als tres anys (l'antic jardí d'infància), i el segon, des dels tres als sis anys d'edat (conegut com parvulari).

La principal tasca d'un curs d'auxiliar de llar d'infants és aconseguir mitjançant la formació d'hàbits de salut, nutrició i educació, el desenvolupament integral de l'infant, afavorint el desenvolupament físic i personal dels nens i nenes, compensant les desigualtats que existeixen. Després de la finalització d'aquest Curs s'aconsegueixen les capacitats necessàries perquè es coneguin les diferents fases de desenvolupament del nen: desenvolupament físic, afectiu, social, sexual, sensorial, cognitiu, motor, psicològic i desenvolupament del llenguatge.
Veure més

Perspectives laborals

L'auxiliar de llar d'infants ocuparà diferents funcions importants en la cura de nens compresos entre 0 i 6 anys com poden ser tasques d'alimentació i higiene, però no està capacitat per assumir funcions educatives. Entre les funcions que podrà realitzar un Auxiliar en Educació Infantil està el treball en guarderies infantils, menjadors escolars, ludoteques, cangur ocasional, biblioteques i diferents activitats extraescolars.

Avantatges del curs

A més de la formació, quan acabis el curs amb èxit tindràs la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en guarderies i centres infantils de tot Espanya per complementar la teva preparació. També tindràs accés a una borsa d'ocupació exclusiva on podràs estar al corrent de les ofertes de treball que més s'ajusten al que estàs buscant.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Auxiliar d'Educació infantil

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Auxiliar d'Educació infantil