Màster de Banca i finances

1060 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster de Banca i finances
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Màster Universitari en Banca i Finances de la UPF Barcelona School of Management repassa, actualitza i amplia els teus coneixements sobre el negoci bancari i els productes i institucions que integren els sistemes i mercats financers nacionals i internacionals.

Al llarg del Màster Universitari en Banca i Finances aprendràs a prendre decisions financeres estratègiques valorant riscos i rendibilitats, coneixeràs les polítiques comercials de màrqueting i de control de gestió que utilitzen les entitats de crèdit i obtindràs una profunda visió del marc legal bancari. Així mateix, aprendràs a assessorar els inversors en les seves operacions i adquiriràs, a més, les nocions fiscals bàsiques per a gestionar un patrimoni.

 

Competències per a les quals et prepara el curs

El participant aprendrà a: Prendre decisions en cada situació i valorar les rendibilitats i els riscos. Relacionar l'evolució de l'entorn econòmic i financer amb l'estratègia bancària. Assessorar els inversors en les seves operacions. Tenir una visió global del negoci bancari, partint d'una banca tradicional cap a una banca especialitzada en empreses o banca privada. Obtenir les nocions fiscals bàsiques per a gestionar un patrimoni. Conèixer les polítiques comercials de màrqueting i de control que utilitzen les entitats de crèdit. Tenir coneixement del marc legal bancari.

Destinataris

Concebut tant per a professionals del sector financer que desitgin donar un impuls qualitatiu a la seva carrera com per a titulats universitaris que vulguin professionalitzar-se en aquest àmbit, en el Màster Universitari en Banca i Finances aprendràs a relacionar l'evolució de l'entorn econòmic i financer amb l'estratègia bancària de la mà dels millors especialistes: des dels conceptes essencials de banca tradicional fins als nous instruments, serveis i derivats financers de la banca actual.
 
El Màster universitari en Banca i Finances s'adreça a professionals del sector financer, tant nacionals com internacionals, que treballen en:
entitats de crèdit (bancs, cooperatives de crèdit);
companyies d'assegurances;
empreses de serveis d'inversió (agències i societats de valors i borsa, societats gestores de carteres i institucions d'inversió col · lectiva).

Així mateix, també va dirigit a llicenciats que no tinguin experiència laboral i que busquin entrar al mercat laboral.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Màster de Banca i finances
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X