Bàtxelor en informàtica

1095 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat d'Andorra
Bàtxelor en informàtica
Sol·licita informació
Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial
Sant Julià de Lòria, Andorra (Lleida)
3 anys
Consulteu el preu

Descripció

El pla d'estudis dissenyat pretén formar professionals polivalents i dotar-los d'una base sòlida de coneixements i habilitats sobre la disciplina que els capacita per desenvolupar adequadament les diverses activitats relacionades amb l'àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

El bàtxelor en informàtica proporciona un ampli coneixement de les diverses àrees de la informàtica com la programació, la computació i les xarxes de comunicació. A més, ofereix coneixements per assolir les competències relacionades amb la comunicació i l'organització o la gestió de l'empresa.

Temari

El Pla d'estudis de bàtxelor en informàtica inclou assignatures obligatòries (150 crèdits europeus), assignatures optatives (18 crèdits europeus) i crèdits de lliure elecció (12 crèdits europeus).

Tots els estudiants han de cursar les assignatures obligatòries del Pla d'estudis. Per tal de facilitar la transversalitat de coneixements, estimular la interdisciplinarietat científica i donar resposta a un conjunt de competències complementàries de demanda creixent en el mercat laboral, també s'integren en el conjunt de l'oferta formativa les assignatures optatives i el crèdits de lliure elecció que flexibilitzen el Pla d'estudis. Els estudiants poden escollir entre un ampli ventall d'assignatures optatives i de lliure elecció que els permeten definir el seu propi itinerari formatiu.

Competències per a les quals et prepara el curs

Competència comunicativa, oral i per escrit, com a mínim en la llengua pròpia i en anglès. Aquesta competència inclou tant la capacitat d'anàlisi com de síntesi del discurs. Competències de relacions

Requisits

Batxillerat o equivalent. Diploma professional avançat o equivalent. Prova d'accés als ensenyaments estatals de bàtxelor per a persones més grans de 25 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Titulació obtinguda

El bàtxelor en informàtica, que dóna accés als estudis de segon cicle (màster) als països de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior.

Perspectives laborals

El bàtxelor en informàtica ofereix un ampli ventall de sortides professionals. Vivim en una societat amb una àmplia presència de les tecnologies de la informació i les comunicacions que requereix de professionals qualificats tècnicament i humanament per fer-se càrrec de llocs de treball com els següents: Responsable del desenvolupament d'aplicacions. Responsable d'informàtica de petites i mitjanes empreses. Cap de projectes. Analista programador. Consultor tècnic en informàtica. Administrador de bases de dades. Responsable de xarxes i sistemes. Responsable de seguretat dels sistemes d'informació. Formador en temes relacionats amb la informàtica. Professional autònom.
Bàtxelor en informàtica
Universitat d'Andorra
Campus i seus: Universitat d'Andorra
Universitat d'Andorra
Plaça de la Germandat, 7 Sant Julià de Lòria, Andorra (Lleida)
Sol·licita informació
X