Curs d'anglès a distància

Curs
Distància
Consulteu el preu

Descripció

El mètode més àgil , ràpid i efectiu per aprendre anglès . Si t'interessa , els nostres tutors professionals de la llengua anglesa t'ajudaran a preparar-te per obtenir els títols oficials A1 , A2 , B1 , B2 , C1 , C2 . Total flexibilitat horària , pots escollir quan i on estudiar . Milions d'alumnes de totes les edats i tots els nivells acadèmics ens avalen . És la solució definitiva per aprendre anglès .

El nostre revolucionari mètode t'assegura una progressió adequada i efectiva , per avançar amb passos ferms en la consolidació de l'idioma , tinguis l'edat que tinguis .

Un mètode que et motivarà des del primer minut i amb el qual aprendràs anglès de forma natural i intuïtiva :
- Ritme d'estudis personalitzat .
- Total flexibilitat d'horaris .
-Sense pèrdues de classe .
- Amb tutor personal virtual .
- Alta motivació .
- Metodologia d'aprenentatge garantida .

Aprendràs anglès amb les pautes d'aprenentatge de la llengua materna , però amb l'avantatge de poder decidir tu el temps de dedicació , tenir horaris flexibles i adaptables , i un sistema que avalua i t'indica el teu progrés .

La metodologia d'aprenentatge d'Oceà Idiomes es basa en un alt grau d'interactivitat i de participació activa , i es resumeix en quatre passos :
- Aprendre , Consolidar , Reforçar , Practicar .

Temari

TEMARI DEL CURS
El mètode d'aprenentatge té com a base principal un autèntic llargmetratge d'acció , una història de suspens que envolta l'alumne , atrapa el seu interès i el submergeix en una infinitat de situacions molt propícies per a la pràctica de l'idioma .

Fins ara , els mètodes habituals en l' ensenyament de l'anglès parteixen d'un llenguatge summament limitat , al voltant del qual s'acobla un argument que resulta molt forçat . O parteixen de seqüències inconnexes que , encara que contenen tot el vocabulari , provoquen avorriment i desinterès .

El nostre mètode està basat en un veritable guió de pel · lícula , una narració trepidant creada i produïda especialment per aconseguir una veritable immersió lingüística .

Guionistes , pedagogs , professors d'idiomes , editors ... han treballat colze a colze per crear la base més sòlida sobre la qual construir tot el sistema d'aprenentatge de la llengua .

A partir d'aquí , l'aplicació multimèdia en CD - ROM s'encarrega de posar en marxa , gràcies a un avançat mòdul de reconeixement de veu , tots els recursos pràctics per corregir la pronunciació de l'alumne i guiar-lo a través de la seva adquisició de l'idioma .

A més dels CD - ROM , el mètode es complementa amb eines d'aprenentatge en tots els suports :
• DVD - Vídeos interactius : propostes d'activitats de comprensió i ús de l'anglès a través del sistema Interactive Viewing ( visionat interactiu ) .
• Activity Books : suport tradicional amb informació gramatical i propostes d'exercicis .
• Àudios : fitxers d'àudio gravats en USB memory stick , per escoltar els diàlegs en qualsevol lloc i reforçar la pràctica del listening .

rigor Pedagògic
El mètode treballa a fons totes les habilitats requerides per Cambridge i TOEFL :
• Reading
• Writing
• Speaking
• Listening
• Use of English

Ha estat creat pels millors especialistes en l'ensenyament de l'anglès a hispanoparlants .

Destinataris

cursos personalitzats
Aprendràs anglès al teu ritme, on i quan vulguis.

Oceà Idiomes t'ofereix un mètode que s'adapta a cada persona:
-Per als que mai han estudiat anglès.
-Per als qui tenen coneixements previs de l'idioma.
-Per a totes les edats.
-Per a famílies.
-Per a empreses.
-Per a estudiants.
Curs d'anglès a distància
OCEANO IDIOMAS
Campus i seus: OCEANO IDIOMAS
OCEANO IDIOMAS
TODA ESPAÑA 08017 TODA ESPAÑA (Barcelona)
Cursos més populars
X