Curs de Preparació per el Graduat en ESO

Curs
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Si no disposes del títol de Graduat en ESO ara tens la possibilitat de preparar-te la prova lliure per majors de 18 anys per poder accedir-hi. Amb aquest títol podràs trobar més fàcilment feina i accedir a la majoria d'oposicions. A Aulamestre podràs preparar-te aquesta prova treballant tots els àmbits i sempre amb l'ajuda i orientació d'un professional.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre les diferents convocatòries, classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana... Les classes es centren en treballar aquells aspectes més pràctics, realitzar exercicis com els que trobem en els models d'examen, resoldre dubtes, aprendre tècniques de com cal estudiar…per això és important que l'alumne sigui conscient que les classes són una ajuda i que cal estudiar a casa, tenir voluntat i esforçar-se molt!

El curs contempla el treball dels tres àmbits on hi trobem:

    Àmbit de la Comunicació: Llengua i literatura catalanes, llengua i literatura castellanes, anglès o francès.
    Àmbit Cientificotecnològic: Ciències de la Naturalesa, Matemàtiques, Tecnologia i aspectes relacionats amb la salut i el medi ambient.
    Àmbit social: Geografia i història.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir complerts els 18 anys en el moment de l?examen. No estar cursant l?ESO. No estar matriculat en una Escola d?adults. No disposar del 2n de BUP, FP1 o equivalents.
Curs de Preparació per el Graduat en ESO
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Cursos més populars
X